ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 8 november 2014

WEEKEND

Goedemorgen- middag-of avond, ligt aan de zaptijd:))
Ja ik ben goed uitgeslapen alhoewel mn interne wekker om 7 uur afging. Stug mn dopkes dichtgeknepen en mezelf in slaap gewiegd om vervolgens mn luiken om half 10 weer te openen.
2 Trapjes naar beneden toe om mn favoriete koffie in een beker te laten gieten  senseoen   en en weer een trapje naar benee op plaats te nemen in een draaistoel en mn laptop op schoot te planten en hier een post op mn blog te planten :))
Ik ben nog niet verder gegaan met de lijfjes
Kreeg gisteren een poetsaanval  verstandsverbijstering  en aangezien ik die extreme niet vaak heb, ben ik daar maar op ingegaan. In de hoek van de kamer gaan zitten en wachten tot het over is, is ook 1 van de mogelijkheden :))

Nee ik ben geen viesnetje maar ipv dat ik me voort moet slepen, vlieg ik dan door het huis


Dit keer waren de koelkast en diepvries oa de pineut, die 2 zijn 1 setje en wensen dan ook tegelijkertijd met een natte doch schone doek gewassen te worden.
Voor de dieprvries(je) ontdooit is ben je gauw een paar uurtjes verder en ben ik van het 1 naar het ander gestoven en om 14.00 uur  was alles fris en fruitig en stond zelfs het avondeten al te pruttelen in de potten

Maar ik zou nog een paar fotookes laten zien van de meubeldans afgelopen week.


Zo dat was het voor nu. Ik ga ff om boodschappen en het avondeten in elkaar breien en van mn weekend genieten, weinig kunst en vliegwerk.
Dat bewaar ik weer voor de komende week.

Liefs en een goed weekend Brigitte X

PS: En een warm welkom voor mn nieuwe volgers, gezellig :))