ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 8 november 2014

WEEKEND

Goedemorgen- middag-of avond, ligt aan de zaptijd:))
Ja ik ben goed uitgeslapen alhoewel mn interne wekker om 7 uur afging. Stug mn dopkes dichtgeknepen en mezelf in slaap gewiegd om vervolgens mn luiken om half 10 weer te openen.
2 Trapjes naar beneden toe om mn favoriete koffie in een beker te laten gieten  senseoen   en en weer een trapje naar benee op plaats te nemen in een draaistoel en mn laptop op schoot te planten en hier een post op mn blog te planten :))
Ik ben nog niet verder gegaan met de lijfjes
Kreeg gisteren een poetsaanval  verstandsverbijstering  en aangezien ik die extreme niet vaak heb, ben ik daar maar op ingegaan. In de hoek van de kamer gaan zitten en wachten tot het over is, is ook 1 van de mogelijkheden :))

Nee ik ben geen viesnetje maar ipv dat ik me voort moet slepen, vlieg ik dan door het huis


Dit keer waren de koelkast en diepvries oa de pineut, die 2 zijn 1 setje en wensen dan ook tegelijkertijd met een natte doch schone doek gewassen te worden.
Voor de dieprvries(je) ontdooit is ben je gauw een paar uurtjes verder en ben ik van het 1 naar het ander gestoven en om 14.00 uur  was alles fris en fruitig en stond zelfs het avondeten al te pruttelen in de potten

Maar ik zou nog een paar fotookes laten zien van de meubeldans afgelopen week.


Zo dat was het voor nu. Ik ga ff om boodschappen en het avondeten in elkaar breien en van mn weekend genieten, weinig kunst en vliegwerk.
Dat bewaar ik weer voor de komende week.

Liefs en een goed weekend Brigitte X

PS: En een warm welkom voor mn nieuwe volgers, gezellig :))

7 opmerkingen:

Bonjade zei

Grappig zo door het huis vliegen.....kan ik soms ook......
Soms ben ik niet vooruit te branden en dan ineens moet alles op z'n kop.
Maar het fijne is...ineens alles fris en schoon.

Fijn weekend

Liefs

Anneke zei

Je wil niet weten hoe vaak ik geprobeerd heb om op je vorige post te reageren maar (volgens mij saboteerde je de boel) maar het wilde niet lukken. Dus poging nr ??? Gaat hopelijk wel lukken. Volgens mij hebben we allemaal de kriebels. Misschien komt het door het seizoen. We willen ällemaal ons huis winterklaar maken. Je hebt gezellige hoekjes gemaakt. Ik wens je nog een fijn weekend.
Liefs Anneke

Anneke zei

Joepie het is gelukt

Home and Lifestyle zei

Zo'n meubeldans is op zijn tijd heel verfrissend, dan is het net of je de boel helemaal opnieuw hebt ingericht. En als je dan ook een flinke poetsaanval achter de rug hebt, kun je er wat dat betreft ook weer een tijdje tegen ;-).

Fijn weekend verder! Liefs, Ingrid

Alie zei

Hahaha, ik herken het, nu je het zegt; onze vriezer moet ook nodig. Gezellige hoekjes bij je!

Danielle van Heusden zei

Heerlijk toch als alles weer schoon is en een mooi ander plekje gekregen heeft!! Dat gevoel is altijd even genieten! Ziet er gezellig uit bij je!

Liefs Daniëlle

van alles wat in huis en tuin. zei

Dat gevoel overkomt mij nou nooit eens!! Jammer...ik ga meestal in een hoekje wachten tot het komt maar het komt nooit!
Dus.....moet ik mezelf oppeppen en dat lukt het beste als er bezoek komt: dan moet ineens de wc schoon, gestofzuigd en zo meer.
gelukkig komt er regelmatig bezoek, haha!
gezellige hoekjes heb je gemaakt!

groet Trijnie