ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 13 november 2014

DONDERDAG

En het is alweer donderdag, tijd vliegt.

Nog even en dan pluk ik mn kerstboom weer uit de schuur om hem ergens neer te planten, weet alleen nog niet waar
Maar dat komt wel goed. Ik moet zeggen dat ik de tijd voor de kerst nog het leukste vind, -donkere dagen en zo, miss nog wat van dat witte fluffige spul wat dwarrelt -en oudjaarsdag maar zodra het nieuwe jaar inluid, ik me best wel emotioneel voel en ik vind het ook een anticlimax, ieder jaar weer. Ineens is het klaar en wil ik ook weer zo snel mogelijk die boom het huis uit hebben.
Een jaar is niks. Denk ook iedere keer, over 11 maanden sta je er weer, waar? Dat is iedere keer weer een verrassing :))

Eens kijken wat we vandaag weer uit de hoek gaan zoeken. Gisteren me bezig gehouden in de bergingen, gesopt en wat veranderd. De man dacht dat ik het wasmesjientje van plek had gewisseld en als het kon zou dat ook zeker een keer zijn gebeurt, mezelf kennende, maar is een bietje lastig met leidingen ed.
Is alleen zo jammer dat de 4-potige  kroost er dan de volgende dag weer een lichtelijke puinzooi van hebben gemaakt die ik dagelijks weer op kan ruimen....het lijken wel ki.......

Van de week ook nog in de tuin bezig geweest en NOG LANG NIET KLAAR. Heb nog zoveel te snoeien en veel blad wat moet vallen, voelt als een gebed zonder end

De ramen buiten had ook nog voorzien van een schone laag met mn verlengstokske want zonder kan ik op de hoogste tree van mn trapke gaan staan maar dan kom ik nog niet halverwege...

Nou lieve mensen, ik ga nog ff in een hoekje zitten en denken wat t gaat worden maar niet voor ik jullie een fijne dag heb gewenst


Liefs Brigitte

PS: Dit was mijn uitzicht vanmorgen om half 9

7 opmerkingen:

inge van der sanden zei

Hihi...zit hier weer te glunderen...tsja...de kerstboom...hier niet hoor, ik heb net al m'n kerstspullen op de rommelmarkt verkocht...ik houdt het bij lichtjes hier en daar, en wat kransen.
Het gaat snel...veel te snel...voordat je het weet, gaat iedereen weer met vakantie.
Nou...verzin maar eens wat je vandaag gaat doen...we zien het weer wel voorbij komen.
Fijne Dag.

Groetjes,
Inge, my choice

Patricia zei

Oh nee, nog niet de kerstboom.... ;-) Nog ff wachten hoor. Hier ook nog lang niet klaar met de tuin, zelfde als bij jou. En ook hier kun je wel bezig blijven met die viervoeters in huis.

Zat ook je vorige posts even te lezen, en die foto van die kat in de luxaflex... g e w e l d i g hihihi.

Groetjes Patricia
www.landelijkwonen.info

Onder de rieten kap zei

Haha nog geen kerstboom hoor! Ik heb er eigenlijk al 3 jaar geen gehad door onze verbouwing, heel misschien dat we klaar zijn voor de kerst maar daar ga ik maar niet van uit, maar goed met een krans en lichtjes buiten in de buxusbollen heb ik toch een beetje kerstsfeer straks! Groetjes, Yvonne

Danielle van Heusden zei

Ik wacht ook nog maar even met de kerstboom hoor..;) al vind ik het heel gezellig! Mijn man zegt altijd pas na de sinterklaas komt de kerstboom erin; ) ben benieuwd wat je vandaag weer gaat doen!!:)
Liefs Daniëlle

Anneke zei

Zelf heb ik al een paar jaar geen kerstboom in huis. En ik moet zeggen ik mis het niet. wel heb ik lichtjes buiten en veel kaarslicht aan. En natuurlijk de kransen die mogen niet ontbreken. Zo heb ik toch een gezellige sfeer in huis.
Liefs Anneke

Thuis bij Tjits zei

Eerlijk gezegd moet ik echt nog in de kerststemming komen,al hou ik wel erg van de sfeer, maar voor mijn gevoel is de zomer nog maar net voorbij;) Maar ik heb gelukkig nog een paar weken om daar naar toe te leven, eerst sinterklaas maar eens verwelkomen:)
Heb je vandaag genoten van het schitterende weer?

Liefs, Tjits

Jilly Garcy zei

Grappig dat je net vandaag over kerst begint, het is net of iedereen zijn kerstknop heeft ingedrukt haha. ( vandaag al veel afspraken genoteerd rond de kerst pff)
En in onze tuin zijn we zeker ook nog niet klaar , dat onkruid wil,maar niet stoppen met groeien grrrr.
Geniet nog van de avond , groetjes christel