ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 28 november 2013

VAN DE HAK OP DE TAK

Het lijkt wel of ik nooit meer achter mn laptop zit....uhm klopt ook enigszins want sinds ik de man 1dag in de week help en mee naar zijn werk ga, zit ik nog minder achter dat ding dan voorheen. 
Terwijl ik dus aan t werk ben OP EEN LAPTOPPIE!! 
Momenteel ben ik ook veel bezig in de tuin om te ontbladeren, ontkruiden en op te ruimen, oftewel winterklaar te maken. Het is een aardige lap en 1 groencontainer op t gehele complex van 40 huishoudens, zit dat bakkie binnen n mum van tijd vol, hoef je niet veel voor te doen.
Ik ga binnenkort aan de gang met schoonmaakazijn, dat zou helpen tegen onkruid en dat tiert welig tussen de tegeltjes.
Ook heb ik afgelopen zondag mn eerste prent te pakken op de 28maanden dat ik mn rijbewijs heb. Het gekke ding zat onder de rechterruitenwisser en ik was met dochterlief zo in gesprek dat ik t bij thuiskomst heb laten zitten en niet meer aan heb gedacht.....manlief vond t de volgende ochtend en hij was zeg maar not amused nou mensen IK OOK NIET!!
Baalde als een stekker maar ik verwacht geen parkeermeter IN een woonwijk, Op een zondag Bij een supermarkt...maar ja t is en blijft Rotterdam ^*^^$^***_))_+))(&*
Die krengen zie ik dus echt NIET meer over t hoofd als ik tenminste nog alleen om boodschappen mag Met de auto ZONDER een preek van tevoren.
Ach ja, kan de beste overkomen toch?
Ik ga nog wat uit de hoek zoeken en wens jullie nog een fijne verdere donderdag 

liefs xxx