ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 16 augustus 2014

APPEL VALT NIET VER VAN DE BOOM

Ik zit in een stoel, laptop op schoot en kijk om me heen en ben aan het bedenken waar ik een post aan zou kunnen wijden. Ik weet het gewoon ff niet want of ik zit dus nog steeds  op m'n derriere in die stoel of hang met mn gansche lijf op de bank ivm die bokkepoot ( gaat gelukkig vooruit,  fysiomevrouw is tevreden maar het heeft tijd nodig )
OF ik sta de keuken op te ruimen want ze hebben hier een andere invulling van het begrip opruimen.

Ik ben ook best wel zo geweest, volgens mn moederke dan maar niet zo erg, nee ECHT niet!!...iig niet buiten mn slaapkamer en daar vond ik t ook wel meevallen :))
.
Maar ik heb hier een kind rond dwarrelen die het allemaal wel prima vind zo want t wordt toch wel opgeruimd. En dan te bedenken dat zij een opruimster was, ooit, in een ver verleden....

Ze is ook altijd alles kwijt en aangezien ik het achter haar kont weer opruim ben ik degene die het te horen krijgt.
Het grappige is, vind ik dan, zij niet:)), dat ik op een gegeven moment ook niet meer weet waar ik het gelaten heb. Leren doet ze er iig niks van.

Als ik hier alles in het zicht moet laten liggen omdat ze het anders niet meer weten, nou jongens, dan was er nergens meer een plekje onbedekt en lag er overal wat....zij noemen het waarschijnlijk een systeem, ik noem het zooi!!


Gelukkig zijn er hier in huis maar 2 die zo zijn.....zo v.....zo dochter...

De zoon is ook een sloddervos maar op een andere manier...als je t hem vraagt, dat wat hij ergens neer kwakt, om het elders neer te laten vallen dan gebeurt dat ook, mits hij het vergeet  meestal

De dochter is een ander verhaal en een andere gebruiksaanwijzing. Naar die gebruiksaanwijzing zijn we al 18 jaar opzoek :))

Zo ligt er bij de dochter lichte vloerbedekking, tenminste, zo staat het in mn herinnering toen we het huis kochten ....gelukkig hebben we de foto's nog
Ze make upt voor haar kledingkast-met-grote-spiegeldeur ...need I say more, guess not

Echt, het is een heerlijk kind met een grote dosis humor, schaterende lach, rake antwoorden en een dosis mensenkennis. Die komt er wel en zodra ze ooit op haarzelf gaat zal dat een opgeruimde hut zijn......net als ik toen ik het huis uit was :))

Appel valt niet ver van de boom:))

Goed weekend

Liefs Brigitte