ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

vrijdag 24 oktober 2014

GIVE AWAY AT HOME :))

Eerstermiddag was ik even met de zoon in de tuin en we hoorden ineens een stem boven ons, je kunt nl vanaf de galerij zo in onze gaard koekeloeren en dat werd dus ook gedaan terwijl we daar stonden....maar goed ook want het was de pakjes  piet  meneer met mn gewonnen give away.
Of we hem opvingen   grapjas  IEEEEK NEEEE ...heb hem gezegd dat ik eraan kwam
Het pakket aangenomen, nog net niet uit zijn handen gegrist, al scheelde het weinig.

En toen heel netjes het papier eraf gehaald, ja echt, niet eraf gesnokt maar netjes eerst de tape eraf gehaald. Heb helaas geen foto's van het ingepakte pakket, want mn geduld is ook weer niet oneindig

Voelde me alweer jarig en weer zonder dat extra jaar *zucht*

Maar ik heb er wel foto's van gemaakt hoor, net weer overgeschakeld van goegel naar goegelplus. (uitloggen, inloggen, weer uitloggen en weer inloggen  je zou er simpel van worden ) en weer terug. Nieuwsgierig? :))
Kun je ze zo goed zien Trijnie? Heb meteen maar mn blog wat veranderd. Je bracht me op het idee nadat je zei dat de foto erbuiten kwam, is nu gefixed :))

Wat je daar in een hand ziet, de mijne baaideweey  heeft Trijnie zelf gemaakt. Enig idee hoe vernuftig het in elkaar zit? En hoe netjes? Lijkt zo uit de winkel te komen, mn complimenten Trijnie, ik ben zwaar onder de indruk en ik ga foto's erop plakken van de kinderen, van jong naar nu :))
Maar kwam er net achter dat ik nog gene ene kiek op de gevoelige mobiel had gedeponeerd van waar mn schatten terecht zijn gekomen.
Jullie voelen hem al aankomen, inloggen, uitloggen, overschakelen, doorspoelen en weet ik niet wat allemaal nog meer. Maar hier komen ze

 De klossen passen helaas niet meer in de pot erbij, dus nog een keer een grotere zien te scoren :))   OOOOOHHH de lieve stenen theelichthouders staan net niet op de foto!!! Sjips zeg, die staan er dus naast....grrr die foto houden jullie nog tegoed....als ik nu nog 1 keer naar goegelplus moet overschakelen ga ik gillen maar geloof me, ze zijn ZO leuk he :))

De houtenhangertjes kunnen de boom in, de kerstboom welteverstaan he

Hier paste het schilderijtje perfect! Het is een soort van ondiep nisje, mooi opgevuld zo

 Kennen jullie de stapelperiode nog :))

En de steenkaarsjes, veel te zonde om op te branden vind ik, dus ook die hebben een plekje gekregen

Trijnie nogmaals heel erg dankjewel!!!

Zo maar eens tussen de druppels doorfietsen om mn boodschappen te halen en eens kijken of het ditmaal geen gekkenhuis is in het winkelcentrum.
Daar is van de week een 3de supermarkt geopend naast de bestaande Lidl en @ppie, nl de Dirk. Manmanman, niet normaal, stond ik daar, herstellende van een gemene buikgriep tussen een man of 100 die de nieuwe winkel dus ook in wilden gaan.
De winkel was al open he maar er stonden zeker een  honderd man met/zonder kar om er naar binnen te gaan. Bizar!
En er kwamen al volop mensen weer naar buiten.
Ik ga  bijna  iedere zondag naar Rotjeknor naar de Dirk om boodschappen te doen en dat hoeft nu niet meer, heerlijk.
Maar ik ben toen, voor zover mogelijk, door die winkel hene gecrost, mn spullen gepakt en naar de kassa gesjeesd. Blijkbaar kregen de eerste zoveel klanten een bos bloemen. Wist ik niet en dat roeste ook echt aan mn r**t want ik wilde zo ras mogelijk terug naar mn bank thuis.
Maar er liepen dus mensen met karren vol bloemen, 2,3,4 bossen! Konden bijna geen boodschappen meer bij. Na het afrekenen werd me mn bon nog net niet uit mn handen gesnokt en kreeg een boodschappentas in mn handen gepropt. Dat was op zich dan weer wel handig want die was ik vergeten. Het was ook nog eens een licht gevulde, nl een kookboek en een zakje stroopwafels. Zoon ook weer blij.

Nou lieve mensen, ik gaat ervandoor maar niet voordat ik jullie een fijne weekend heb gewenst.
Ik ga straks mn nieuwe theelichtjes aandoen en genieten, zodra ik mn huishoudentje heb gedaan

Liefs Brigitte