ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 15 oktober 2011

THE NEW ME!!!

Soms moet er iets veranderen, is het niet je interieur dan is het wel iets aan jezelf.... zo ook bij mij.
Mijn haar was lang, erg lang. Tot over mn taille. Dus heb er een paar dagen over nagedacht en donderdag de stoute schoenen laarzen aangetrokken en als een dief in de nacht op pad gegaan.

Aangezien de man sinds woensdag naar google Barcelona was, had ik dus mooi de auto :)))
Die ochtend is hij zelf naar airport Rotterdam gereden en ikke dus terug voor t eerst vanaf die kant in mn uppie en tomtom truustruus

Allemaal goed gegaan en voor ik t wist zat ik al op de Moerdijkbrug wat zoveel betekende als 'bijna' thuis. Vond het een hele prestatie want ik heb nog niet zolang mn rijbewijs he 2,5 maand

Gisteravond om 10 uur thuis vertrokken en precies 45 minuten later stonden de dochter en ik te wachten in de aankomsthal.

Maar goed, dat even terzijde, kom ik zo weer op terug :)

Donderdag dus de autosleutels en mn tas gepakt, op naar de kapper.

Toen de kapster wist waar ik voor kwam, kreeg de vragen of ik het wel zeker wist en er goed over na had gedacht, nou dat had ik . Had ook enigszins een idee wat ik wilde, alleen de uitvoering  is toch iets anders geworden dan ik in mijn hoofd had. Gelukkig heb ik snel-groeiend haar, dus voor ik het weet zit ik weer in die stoel en kan het aangepast worden toch?

Ook de kleur wordt nog veranderd, dat komt volgende week wel weer.....
Er is zeker 40 centimeter afgeknipt... 


In het 'echt' ziet t er wel iets leuker uit en de man herkende me gelijk toen hij me zag hij wist van niks :))

In n volgende post over hoe ik die dagen ben doorgekomen.... anders dan eigenlijk gpland
Voor nu wens ik eenieder een fijn weekend  en voor wie mee doet aan die super give away van Lynda, Chantal en Diana, HEEL VEEL SUCCES!!!! ook ik doe mee :))