ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 12 november 2016

ALLES WAT JE ZIET, IN DE.......

Gisteren wilde ik verder gaan met een post waar ik vorig weekend al een eind mee op gang was, op een toevoeging na. Wilde alles ff refreshen en ineens was de helft weg. Hoe ik t voor elkaar heb gekregen weet ik niet maar ineens had ik een lege pagina. Zelfs niet onder concept!! Gewoon foetsie, verschwunden en pleite. Echt he!!
Dan maar weer fris herstarten.

FF denken waar ik t ook alweer over had....uhmmmm....ohja
De droger had t begeven, waande zich een ware racer. De was die erin zat was gelukkig meer droog dan nat maar balen met een hoofdletter. Buitenhangen kan natuurlijk altijd maar drogen doet t daar niet meer.
De monteur gebeld en na wat over en weer gevraag en geantwoord was zijn conclusie om toch maar voor een ander te kijken. Mn Zanussi was al bijna 7. Wilde hem met alle plezier maken hoor. Dus nu staat er bovenop mn wasmachine een Indesit. Als ik hem aanzet geeft hij een schattig 3-tonig riedeltje en na gedane dienst ook maar dan tegengesteld. Je zou hem een aantal keer aan en uit zetten, alleen al daarvoor hihihi

De afgelopen 1,5 maand heb ik qua huishouden veel en eigenlijk niks gedaan. Op de verzorging van Bailey na: vloeren, kattenbakken, wassen, dweilen, dweilen, ruimen en dweilen en voederen. Puur t hoognodige want alles ligt nog steeds open in de wc en ziet t er overal nog steeds als een opslagruimte uit. Woensdag komt de aannemer weer meten met zn apparaatje en nu maar hopen dat t wat meer gedroogd is, al is t maar iets. Fingers crossed!!

Toen Bailey nog leefde, wilde ik ook zoveel mogelijk in zn buurt zijn en genieten van hem, van de andere 2 ook natuurlijk, en hij in de mijne en ben ik weer gestart met breien en dit keer dus wederom een deken maar dan wel een echte grote. Die heb ik dus afgelopen weekend in elkander gefrutst en voorzien van franjes en een label en dit is het geworden


Hij is heerlijk warm, iets wat nu dus ook echt van pas komt en overdag hangt hij veilig over de leuning van de bank. Van de overgebleven wol maak ik nog een paar kussenhoezen maar die zijn nog in de maak.
Afgelopen week nog geen tijd en zin gehad om er mee verder te gaan maar dat komt van t weekend wel weer.

Over weekend gesproken, ik wens jullie een heel gezellig weekend!!

Liefs Brigitte