ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 17 maart 2011

MIJN GEWONNEN GIVE AWAY


Mensen, ik was tot tranen geroerd toen ik mijn gewonnen give away van haar klikklik zag. Kan het nog steeds niet geloven.
Mij krijg je niet snel stil maar Ilse is het gelukt.
Ilse, nogmaals heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg bedankt en ik ben er ontzettend blij mee!!!!
 Dikke kus en een fijne verjaardag en ik hoop dat je goed verwend wordt.

Zoals het dus vanmorgen ging:
Ik stond op de badkamer en zag een busje voor de deur stoppen. Aangezien ze een paar deuren verder een huis aan het renoveren zijn ging ik ervan uit dat het busje daar moest zijn. Uit mijn ooghoeken zie ik iets oranjes, ik kijk en zie op de bus TNT staan!

Ik ging heel rustig  vloog  naar beneden en zie dat ze aan het zoeken is in de bus. Ik wacht heel geduldig not tot ze aanbelt. Ik loop rustig naar de deur, open hem trek de deur uit zijn hengsels  en neem heel rustig snok het uit haar handen en bedank haar en doe smijt de deur dicht. Leg de doos op het aanrecht en ik moest van mezelf eerst de benedenboel stofzuigen ben streng voor mezelf want mijn grote kleine zus komt rond half 11.

Na het stofzuigen zie ik dat het bijna half 11 is en bedenk, is misschien wel leuk om te wachten met uitpakken tot grote kleine zus er is. Zo gezegd zo gedaan. Heb heel geduldig gewacht op haar toinktoinktoink
En eindelijk komt ze aangereden gescheurd in haar scheurijzer fordje Ka

Snel een padje in de senseo gekwakt, beker eronder gepleurd, aangezet, plak cake op een bord gegooid. Zo zij is voorzien van van alles kon ik eindelijk de doos openen
Heb de doos heel rustig geopend en wel zonder schaar....zus werd er zelfs nieuwsgierig van, een karaktertrek die haar vreemd is.
De doos is open en kijk verbaasd en voel me bijna jarig. Het feit dat ik gewonnen heb dringt nu pas eigenlijk door, ik heb dit geweldige pakket gewonnen!!!!

Zijn jullie inmiddels nieuwsgierig naar wat ik gewonnen heb? Dan komen hier de foto's!!! Kijk en geniet :)))

nou dat gaat ZEER ZEKER lukken!!!


jammer dat jullie dit niet kunnen ruiken
Ik ben hoog verbaasd als ik niet 1 brood/kaasplank
MAAR 2 heb gehad !!!!!!!! Ik stuiter nog steeds na

Zoals jullie zien ben ik GIGANTISCH verwend!!!
Zo en nu ga ik het eten opwarmen en wens iedereen smakelijk en een hele fijne avond. Ik ga de hele avond mijn schitterende kaas/broodplanken bekijken :))))


tot de volgende post
liefs van mij