ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

dinsdag 17 november 2015

BEETJE VAN DIT EN EEN BEETJE VAN DAT

Ja ik ben er nog hoor :))

Weken vliegen je rond de oren en nog even en we zitten onder de kerstboom te zingen  lallen?

Nu moet ik zeggen dat die ouwe met de rode mijter snel het land mag verlaten zodat ik mn kerstboom kan opzetten. Op het smoelwerkboek zie je op een aantal woonsites niet anders. De ene kerstboom na de andere popt tevoorschijn, waarvan ik de eerste begin november op datzelfde boekwerk detecteerde.
Voor mij nog te vroeg, anders ben ik hem rond de kerst al beu maar ach, er zijn veel ergere dingen op de wereld, dat hoef ik jullie niet te vertellen. Respect voor al die mensen over de hele wereld en niet alleen Parijs....

Vorige week, sinds een dik jaar, weer met de man mee geweest en ik vond het me een partij heerlijk!!
De dag vloog voorbij, zo ook de avond, hangend op de bank, de binnenkant van mn oogdopkes bekeken.
Morgen mag ik weer mee!!

Gisteren geprult in de keuken en de afwerkdingen van de bovenkastjes af gehaald, of hoe je die dingen ook noemt. Die grijzig dingen bovenop. Stoorde me er al langer aan. Aan de onderkant laat ik ze zitten anders zie je tl-balken zitten. Maar ga ze nog wel van een lik verf voorzien.Nu kan ik er tenminste het 1 en ander opkwakken. Meteen een ander zicht en jullie raden het miss al, niemand die het is opgevallen :))Vandaag weer verder gegaan met de kuisperikelen want als je dan toch bezig bent, meteen alles ff uitsoppen, uitzoeken en weg mikken wat weg kan. Ruimt lekker op. Daar hou ik van.
Donderdag nog ff de laatste paar kastjes en het aanrecht en dan kan ik verder met mn knutselwerkzaamheden, want ook dat gaat gewoon door.

Kreeg het toch weer op mn heupen en zin om met behangplak en kranten te gaan rotzooien.
Kleine preview.....Nou ik ga nog ff wat kijken en op tijd mn bed in om er morgen fris en fruitig  brak  uit te springen kruipen.

Liefs Brigitte