ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

dinsdag 17 november 2015

BEETJE VAN DIT EN EEN BEETJE VAN DAT

Ja ik ben er nog hoor :))

Weken vliegen je rond de oren en nog even en we zitten onder de kerstboom te zingen  lallen?

Nu moet ik zeggen dat die ouwe met de rode mijter snel het land mag verlaten zodat ik mn kerstboom kan opzetten. Op het smoelwerkboek zie je op een aantal woonsites niet anders. De ene kerstboom na de andere popt tevoorschijn, waarvan ik de eerste begin november op datzelfde boekwerk detecteerde.
Voor mij nog te vroeg, anders ben ik hem rond de kerst al beu maar ach, er zijn veel ergere dingen op de wereld, dat hoef ik jullie niet te vertellen. Respect voor al die mensen over de hele wereld en niet alleen Parijs....

Vorige week, sinds een dik jaar, weer met de man mee geweest en ik vond het me een partij heerlijk!!
De dag vloog voorbij, zo ook de avond, hangend op de bank, de binnenkant van mn oogdopkes bekeken.
Morgen mag ik weer mee!!

Gisteren geprult in de keuken en de afwerkdingen van de bovenkastjes af gehaald, of hoe je die dingen ook noemt. Die grijzig dingen bovenop. Stoorde me er al langer aan. Aan de onderkant laat ik ze zitten anders zie je tl-balken zitten. Maar ga ze nog wel van een lik verf voorzien.Nu kan ik er tenminste het 1 en ander opkwakken. Meteen een ander zicht en jullie raden het miss al, niemand die het is opgevallen :))Vandaag weer verder gegaan met de kuisperikelen want als je dan toch bezig bent, meteen alles ff uitsoppen, uitzoeken en weg mikken wat weg kan. Ruimt lekker op. Daar hou ik van.
Donderdag nog ff de laatste paar kastjes en het aanrecht en dan kan ik verder met mn knutselwerkzaamheden, want ook dat gaat gewoon door.

Kreeg het toch weer op mn heupen en zin om met behangplak en kranten te gaan rotzooien.
Kleine preview.....Nou ik ga nog ff wat kijken en op tijd mn bed in om er morgen fris en fruitig  brak  uit te springen kruipen.

Liefs Brigitte

7 opmerkingen:

Anneke zei

Ja de weken gaan zeker snel. Voor m'n afspraken loop ik al weer rond met m'n nieuw agenda. Wij gaan de feestdagen naar ons boshuisje en daar komt mijn familie ook naar toe. Ik hoop niet dat je boos op me word maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook heel weinig verschil zie. Schaam schaam. Misschien even een closub ????
Liefs Anneke

Home and Lifestyle zei

Het is toch de grijze afwerkrand die aan de bovenzijde verdwenen is ;-)? Nu moet ik ook eerlijk bekennen dat ik op mijn iPad het scherm heel erg kan uitvergroten, zodat ik er ook echt met mijn neus bovenop kan zitten en daardoor het verschil ook goed kan zien. Nu hopen dat ik er niet naast zit, want dan sla ik nu wel een flater hihi.

Je bent lekker bezig en lekker aan het rommelen. De kerstboom gaat nog absoluut niet door mijn hoofd, ik ben er totaal nog niet mee bezig. De jongste houdt erg van traditie en voor haar geen kerst zonder boom, maar ik zou het voor mijzelf best bij kerstversieringen zonder boom kunnen houden.

Liefs, Ingrid

Het Moonhuis zei

Ooh dat zou hier ook niemand gezien hebben hoor, ooh zat daar eerst een grijze rand dan?? Dat was me nooit opgevallen haha!!
Ik ben benieuwd wat je knutselwerk gaat worden, succes!!

Liefs Monica

Anneke zei

Ik bedoelde natuurlijk close up

Bonjade zei

Heerlijk even alles schonen en ruimen......geeft ook lucht in je hoofd altijd.
Handig nu heb je boven ook extra plek ')

Fijne avond

Liefs

Jilly Garcy zei

Hier zou dit zeker niet zijn opgevallen , hahah.
Ook ik ben benieuwd wat je gaat doen met dat krantenpapier .
Groetjes
Christel , Garcya's place

Anoniem zei

Leuk, ben je een hele tijd bezig geweest met een karweitje dat al langer je ogen uit steekt en niemand die het ziet...Zou hier ook kunnen gebeuren hoor. Komen ze na dagen er opeens achter...of nooit...ggrrrr.
Dat grijze randje kan nét genoeg zijn om het plaatje niet kloppend te krijgen in je hoofd, terwijl de rest van het gezin het helemaal niet opvalt. Zullen we maar zeggen dat wij dames, oog voor detail hebben ;-))
En ga je van papiermaché een lampenkap maken...??? Haha, ik weet het echt niet hoor, dus verras me maar!
Liefs, Peetje