ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 11 februari 2016

AVONTUREN OP DE FIETS ENZO

We zijn inmiddels alweer hard op weg richting de helft van februari. Carnaval in het zuiden is ook weer achter de rug en als je naar buiten kijkt lijkt de lente ook niet al te ver weg meer. Alles zit in knop, de krokusjes zijn er ook weer, alhoewel ze hier omver liggen door de storm van begin deze week.
Het weer is ook weer in wat rustiger vaarwater want wat ging te keer.

Had al tegen de man gezegd afgelopen zondag dat ik maandagochtend wel even met de metro naar een ander winkelcentrum ging, hier in ons dorpse stadje.
Maar Zjiet is Zjiet en ipv met de metro ging ik dus toch met mn stalen rosje. Ging op zich allemaal prima, op een paar stukken na waar je adem ff stokte. Wat ik wilde halen gehaald, nog een paar winkels bekeken waar ik anders niet vaak kom en weer op mn vehikel gesprongen en op weg naar huis. Dat ging n stukkie sneller dan de heenweg want nu had ik de wind in de rug.......tot het moment dat ik op het viaductje trapperde en de wind mn tas ontdekte. Ik vloog dus echt letterlijk giga vooruit....gelukkig vooruit....want ander was ik elders beland. Maar door de enorme vaart ineens moest ik op tijd remmen anders zou ik de ingang van het complex voorbij gesjeesd zijn en laat ik nou toch eigenlijk gewoon naar huis willen.

De volgende ochtend, ja ik had de smaak te pakken, om maar weer eens richting datzelfde winkelcentrum te kuieren. De wind was inmiddels flink gereduceerd. Een spatje regen hier en daar maar hey, daar smelten we niet van.
De terugweg was dat een heul ander verhaal. De regen drupte overal vanaf en was nat en koud tot op het bot. Thuis flink afgedroogd en lekker mn pyjama aan gedaan. HEERLIJK!!
Iets wat mn moedertje nooit zo kon waarderen dat jongste dochter het lekker vond om zich  zeik  nat te laten regenen hihihi

Snel de dingen gedaan die gedaan moesten worden om vervolgens met een boterham en sloten koffie op de bank te ploffen te midden van de grobbebollen. Genieten!!

Vandaag staat datzelfde winkelcentrum  alweer  op t program en miss ook nog even over de markt struinen. Denk dat de tocht hene en terug een stuk gezapiger zal gaan dat de laatste 2 keer want de zon schijnt en weinig wind te bekennen.
Ik wens jullie een fijne dag toe en tot de volgende keer. Dan meer over hoe t huis er nu uitziet na het verfverhaal :)) Hier alvast een voorblikje in de woonkamerLiefs Brigitte