ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 11 februari 2016

AVONTUREN OP DE FIETS ENZO

We zijn inmiddels alweer hard op weg richting de helft van februari. Carnaval in het zuiden is ook weer achter de rug en als je naar buiten kijkt lijkt de lente ook niet al te ver weg meer. Alles zit in knop, de krokusjes zijn er ook weer, alhoewel ze hier omver liggen door de storm van begin deze week.
Het weer is ook weer in wat rustiger vaarwater want wat ging te keer.

Had al tegen de man gezegd afgelopen zondag dat ik maandagochtend wel even met de metro naar een ander winkelcentrum ging, hier in ons dorpse stadje.
Maar Zjiet is Zjiet en ipv met de metro ging ik dus toch met mn stalen rosje. Ging op zich allemaal prima, op een paar stukken na waar je adem ff stokte. Wat ik wilde halen gehaald, nog een paar winkels bekeken waar ik anders niet vaak kom en weer op mn vehikel gesprongen en op weg naar huis. Dat ging n stukkie sneller dan de heenweg want nu had ik de wind in de rug.......tot het moment dat ik op het viaductje trapperde en de wind mn tas ontdekte. Ik vloog dus echt letterlijk giga vooruit....gelukkig vooruit....want ander was ik elders beland. Maar door de enorme vaart ineens moest ik op tijd remmen anders zou ik de ingang van het complex voorbij gesjeesd zijn en laat ik nou toch eigenlijk gewoon naar huis willen.

De volgende ochtend, ja ik had de smaak te pakken, om maar weer eens richting datzelfde winkelcentrum te kuieren. De wind was inmiddels flink gereduceerd. Een spatje regen hier en daar maar hey, daar smelten we niet van.
De terugweg was dat een heul ander verhaal. De regen drupte overal vanaf en was nat en koud tot op het bot. Thuis flink afgedroogd en lekker mn pyjama aan gedaan. HEERLIJK!!
Iets wat mn moedertje nooit zo kon waarderen dat jongste dochter het lekker vond om zich  zeik  nat te laten regenen hihihi

Snel de dingen gedaan die gedaan moesten worden om vervolgens met een boterham en sloten koffie op de bank te ploffen te midden van de grobbebollen. Genieten!!

Vandaag staat datzelfde winkelcentrum  alweer  op t program en miss ook nog even over de markt struinen. Denk dat de tocht hene en terug een stuk gezapiger zal gaan dat de laatste 2 keer want de zon schijnt en weinig wind te bekennen.
Ik wens jullie een fijne dag toe en tot de volgende keer. Dan meer over hoe t huis er nu uitziet na het verfverhaal :)) Hier alvast een voorblikje in de woonkamerLiefs Brigitte

10 opmerkingen:

It Is The way of life zei

Dankjewel Briggite voor je lieve reactie en inderdaad bloggen is leuk maar voor mij is de koek op om steeds weer iets nieuws te plaatsen kwaa interieur ,en om steeds het zelfde te plaatsen en nieuwe dingen aan te schaffen dat is financieel niet te doen .Maar leuk om je zo te leren kennen en wens jou ook het beste !
Liefs Ida

Onder de rieten kap zei

Oh ik laat me ook gerust helemaal nat regenen als ik buiten met een klus bezig ben, maar op de fiets...ohhhh daar had ik vroeger zo'n hekel aan haha!
Liefs, Yvonne

Home and Lifestyle zei

Soms heeft het wel wat, om helemaal nat te worden door de regen. Vooral het moment dat je thuis komt, je jezelf af kunt drogen en daarna lekker in een stoel kunt nestelen, met een eenvoudig kloffie aan. Maar in deze tijd van het jaar pak ik zelden de fiets, dus het gebeurt mij niet zo snel ;-)

Liefs, Ingrid

It's me zei

Tja....ik wens he een heel fijn droog weekend liefs van mij x❤️❤️❤️

Priscilla Spruijt zei

In deze tijd van het jaar regen ik vaak nat, ik haal en breng mijn zoontje naar school op de fiets.. dus dan weetje het wel';-)

Gelukkig zitten de jongens droog in de tent van de bakfiets ;-)

Ik ben benieuwd naar de verfperikelingen ... wordt vervolgd..

Groetjes van Priscilla
creatodapris.blogspot.com

Het Moonhuis zei

Een warme douche en een hang-op-de-bank-kloffie heb je wel verdiend hoor nadat je helemaal verregend thuiskomt. Ik probeer daar ook altijd aan te denken als ik middenin een hoosbui op de fiets zit. Ik ben wel even klaar hoor met die regen en wind. Ben benieuwd naar je verfverhaal!

Liefs Monica

Anneke zei

Ik vind het heerlijk nat op de fiets richting huis en dan heerlijk in een warm huis met een kop koffie heerlijk op de bank.
Sterkte met de verfklus.
Liefs Anneke

Gea Loosman zei

Wat heb ik zin om met je mee te fietsen.
Lekker met de wind in de rug en dan zo nu en dan door een plas rijden met de benen in de lucht.
Genieten!
Groetjes Gea

van alles wat in huis en tuin. zei

Het fijnste van zo'n fietstocht is toch wel het thuiskomen en dan jezelf heerlijk verwennen.....omdat je het dan verdient hebt!

groetjes Trijnie

ByMir zei

Heerlijk, zo op de fiets. Maar met die wind inderdaad wel link. En tja, die regen. Doet me denken aan mijn middelbare school tijd. Zeiknat op school aankomen, want een regenpak daar wil je toch niet in gezien worden haha.
Fijne dag.

Liefs,
Mirjam

ByMir