ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

dinsdag 29 november 2011

DE NIEUWE ZJIET!!!!

Het is alweer even geleden dat ik mijn laatste post heb geplaatst (wordt een zware post dus jullie kunnen nu nog wegzappen :))...                                                              geen inspiratie
                                                                                           geen zin
                                                                                           slecht in mijn vel
                                                                                           andere dingen die eerst moesten gebeuren.
Die andere dingen heb ik dus gisteren gedaan.

Het afgelopen jaar is geen makkelijk jaar geweest hier in huize S. Daar ga ik niet verder over door maar neem maar van mij aan dat t bagger was understatement. Maar we gaan met zn allen vooruit en zo ook ik. Ik heb gisteren de stoute schoenen aangetrokken en gebeld om langs te komen bij diegene waar bij mij de schoen al 22 jaar wringt.

Hoe ik altijd was? Ik kwam nooit voor mezelf op, als er iets werd gezegd waar ik t niet mee eens was, zei ik niks maar dat bleef wel op mijn harde schijf staan met het gevolg dat die gedefragmenteerd diende te worden want ik nam niks meer op  dat ik uberhaupt ondanks dit jaar mijn theorie en mn rijbewijs heb gehaald mogen een wonder heten!! en t afgelopen jaar heb ik me thuis opgesloten, het ging altijd goed met me not, ging bijna nergens heen en moest me naar de winkels slepen om boodschappen te doen in de hoop dat ik niemand tegen kwam en cijferde me compleet weg.

Dat wil ik dus niet meer!! Heb gisteren mijn gal gespuid wat ENORM opluchtte. Heb het voor mijn gezin opgenomen EN voor mezelf. Heb daar gisteren verteld hoe het het afgelopen jaar hier was en daarna ook wat mij dwars zat had een briefje in mijn zak met punten die ik niet wilde vergeten  . Meeeeeeen ik liep erna op wolken....IK HAD HET AANGEDURFD :)))  Het heeft me goed gedaan en het was een enorme boost voor mn zelfvertrouwen en dit gaat voortaan zo door. Ik laat me niet meer in een hoek drukken, door niemand. Hoe dit contact verder gaat verlopen? Geen idee!!

Jeetje dit klinkt wel heel erg maar ik ben gewoon blij dat ik deze stap heb ondernomen en dat mijn psych zijn vak goed verstaat en zijn vinger op de zere plek heeft gelegd.

De volgende post gaat gewoon weer over datgene waar ik het graag over heb, nl Zjietjes Place :))

hihihi
Wens jullie alvast een fijne avond en tot de volgende post

liefs