ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

dinsdag 29 november 2011

DE NIEUWE ZJIET!!!!

Het is alweer even geleden dat ik mijn laatste post heb geplaatst (wordt een zware post dus jullie kunnen nu nog wegzappen :))...                                                              geen inspiratie
                                                                                           geen zin
                                                                                           slecht in mijn vel
                                                                                           andere dingen die eerst moesten gebeuren.
Die andere dingen heb ik dus gisteren gedaan.

Het afgelopen jaar is geen makkelijk jaar geweest hier in huize S. Daar ga ik niet verder over door maar neem maar van mij aan dat t bagger was understatement. Maar we gaan met zn allen vooruit en zo ook ik. Ik heb gisteren de stoute schoenen aangetrokken en gebeld om langs te komen bij diegene waar bij mij de schoen al 22 jaar wringt.

Hoe ik altijd was? Ik kwam nooit voor mezelf op, als er iets werd gezegd waar ik t niet mee eens was, zei ik niks maar dat bleef wel op mijn harde schijf staan met het gevolg dat die gedefragmenteerd diende te worden want ik nam niks meer op  dat ik uberhaupt ondanks dit jaar mijn theorie en mn rijbewijs heb gehaald mogen een wonder heten!! en t afgelopen jaar heb ik me thuis opgesloten, het ging altijd goed met me not, ging bijna nergens heen en moest me naar de winkels slepen om boodschappen te doen in de hoop dat ik niemand tegen kwam en cijferde me compleet weg.

Dat wil ik dus niet meer!! Heb gisteren mijn gal gespuid wat ENORM opluchtte. Heb het voor mijn gezin opgenomen EN voor mezelf. Heb daar gisteren verteld hoe het het afgelopen jaar hier was en daarna ook wat mij dwars zat had een briefje in mijn zak met punten die ik niet wilde vergeten  . Meeeeeeen ik liep erna op wolken....IK HAD HET AANGEDURFD :)))  Het heeft me goed gedaan en het was een enorme boost voor mn zelfvertrouwen en dit gaat voortaan zo door. Ik laat me niet meer in een hoek drukken, door niemand. Hoe dit contact verder gaat verlopen? Geen idee!!

Jeetje dit klinkt wel heel erg maar ik ben gewoon blij dat ik deze stap heb ondernomen en dat mijn psych zijn vak goed verstaat en zijn vinger op de zere plek heeft gelegd.

De volgende post gaat gewoon weer over datgene waar ik het graag over heb, nl Zjietjes Place :))

hihihi
Wens jullie alvast een fijne avond en tot de volgende post

liefs

16 opmerkingen:

Pink Princess zei

GOED ZO!!!! Ben net als jij, niks zeggen maar op die harde schijf staat het compleet vol met allerlei rotzooi zeg maar. EN maar de mond houden EN maar incasseren.....is helemaal funest voor de gezondheid. Ben NU bezig dat stukje bij beetje te veranderen. Gaat helemaal niet goed, maar langzaam aan lukt het mij OOK wel. Ben trots op je ♥

Inka en André. zei

Goed zo,mies,ik ben trots op je,.......dikke kus

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

weet hoe je je voel ben net zo en sinds en half jaar ben ik dat aan het veranderen elke dag een gevecht maar zo goedddd mensen die me kwetsen heb ik op zij gezet want je moet kiezen wat je hebt meest pijn doet als kwetsen dat meer doet dan het gemis dan weet je wat je eraan moet doen ... geen energie in mensen steken die het in jou ook niet doen dat kost je teveel energie en die kan je beter gebruiken voor de mensen die wel om je geven zoals je ben .... super dat je er voor jezelf opkomt lekker vol houden ...lieve groet en fijne week ....rosita

Lynda zei

MENNNNNNN meis dat was een stap!! CHAPEAU!!!!! en het zal je helpen....bij alles wat nog komen gaat, zul je altijd terugdenken aan DIT gevoel...YOU DID IT!!!!! HA!!!!
welcome back babes;)

Liefs,
Lynda

Mandy zei

Wat ontzettend goed en knap van je zeg!! Je kunt trots zijn op jezelf.
Ik hoop dat dit een kettingreactie aan goede dingen voor je in gang zet.
Liefs, Mandy

Kom Achterom zei

Go for it!!! meid!
Helemaal top!
En hou hem erin hoor!!
lieve groetjes
Yolanda

Bonjade zei

Gezellig dat je er weer bent....en nu je alles hebt uitgesproken weer heerlijk vooruit......
De feestdagen blij tegemoet......
Fijne avond
liefs

Eefies day zei

Wat je ook dwarszat en hoe gevoelig het ook was/is, jij hebt het aangedurfd, zo knap van je...
Vechten voor je gezin en jezelf, heerlijk om er zo voor uit te komen, doe lekker je ding hoor, fijn dat je weer weer bent.

Lieve groetjes,
♥Eefie

Stina zei

iets om trots op te zijn, en volhouden hoor, dan lukt het je vast wel

liefs

It's me zei

High five !!.....wat ben ik trots op je !!...goed gedaan.......en ja ja ik weet het nu ik nog.....komt goed beloffffd....kus van mij....xxx...

Miranda zei

Een moeilijke stap, maar goed dat je het gedaan hebt. Ik hoop dat het jou en je gezin rust geeft!

Lieve groet, Miranda

Colin zei

Girlpower; als je dit kan, komt het met de rest stapje voor stapje vanzelf ook goed. Wees trots op jezelf!

Sezoentje-Sonja zei

Wat knap van je lieverd, ik kan me voorstellen dat dit niet gemakkelijk was en je hart in je keel klopte maar zie nu eens wat je bereikt hebt, een enorme verlossing voor jezelf want ik denk dat er wel een steen van je hart is gevallen.
Zorg goed voor jezelf hoor, een ander doet dit niet!
Hele dikke knuffel van Sonja

Judith zei

Vanuit Belgie:

EEN STAANDE OVATIE VOOR JOU!!!!!

Anoniem zei

Tjee wat vind ik dit rot om te lezen,wat een verdriet heb je ervan gehad,ik ben zo blij dat je uit je schulp ben gekropen en voor jezelf en je gezin gaat,ik weet hoe het is,hoe je,je hebt gevoeld,ook ik had dit jaar een slecht jaar en moet af en toe nog een beetje mijn best doen om niet terug te zakken,je krijg van mij een dikke knuffel,liefs Musje.

lia zei

Ik weet zo goed wat je bedoelt. Ik heb ooit ook de stoute schoenen aangetrokken, en daarna ging het beter. En toch werd het nooit meer zoals het vroeger was. Maar een ding doe ik nooit meer, en dat is over me heen laten walsen. En heel langzaam is de vriendschap doodgebloed. Jammer maar ik heb er ook weer nieuwe vrienden voor terug.
Je mag blij zijn dat je de stap gemaakt hebt.
En volhouden meid.

Lieve groet Lia