ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

maandag 14 april 2014

TATTOO YANOEZS EN INDISCH RESTAURANT WARUNG MANIZS IN TEGELEN

En toen was het weekend weer voorbij...

Het is maandag, gelukkig heb ik er geen problemen mee want het is alweer bijna weekend, let maar op :))

Van het weekend waren de man en ik dus home alone zonder de kids.....Zo af en toe is dat best   HEUL  lekker
We hebben het er dan ook lekker van genomen. Lekker uitgeslapen, de 1 wat meer dan de ander. Zaterdagavond de open haard aan, wijntje en wat lekkers erbij, slecht leven

Zondag was het moment weer daar om de jeugd op te pikken. 1,5 uur heen en weer datzelfde 1,5 uur terug.

Nicht van de man,  schat van een meid, met een schat van een moeder en een schat van een vriend-van-nicht-van-de-man...kunnen jullie het nog volgen?
Anders leg ik t nog een keer uit hahahaha

Maar dit jonge stel heeft aan de ene kant van het pand een tattoo-shop, vriend-van-nicht-van-de-man is echt een ware kunstenaar met eeen naald....brrrrr wat klinkt dat trouwens
Maar neem t van mij aan het is wel zo. De dochter wil al heul lang een tattoo en heeft er hard voor gespaard en de rest lappen  pa en ma erbij voor haar verjaardag.

Nou viel de eerste sessie  van half 2 tot een uur of 9!! wel mee mits vriend-van-nicht-van-de-man steeds op het zelfde plekje zijn naald parkeerde.
Nu kan en mag ik mijn kwaliteiten als verpleegkundige uitoefenen op het kind ....heeeeeeeul zachtjes insmeren en net zo zachtjes wassen want t zit op haar rug....is net zoiets als een kat die zijn of haar eigen staart probeert te vangen, da lukt nie

Nu weet ik ook dat niet iedereen van tattoo's gecharmeerd is maar ik vind dat er verschil zit tussen de ene tattoo en de andere
Zelf hou ik niet van kleuren en dus ook niet in een tattoo. Het kind heeft er ook geen kleur in, die heeft ze al van zichzelf :))

Nu heb ik het al gehad over de ene kant van het pand maar nog niet over de andere kant en daar zit een indisch restaurantje. Heerlijk eten en supergezellig ingericht. Maar iig hebben we weer heerlijk gekletst met de nicht en haar moeder want die helpt haar dochter waar ze kan, zo'n lief mens met een bord heerlijkheden.beetje reclame mag wel en als jullie in de buurt zijn is het meer dan de moeite waard om er eens langs te gaan en binnen he :))


Maar er is een tijd van komen en ook een tijd van gaan.
En nadat de nicht van de man een aantal bakken flink had gevuld en in een tas gedaan gingen we de auto weer op zoeken en naar huus naar de poeskes.
Die hadden weer goed gewaakt en heb ze dan na een uitvoerige knuffelbeurt beloond met een bak vol knabbels en babbels.
Nou dat was ons weekend .
Ik hoop dat jullie ook en goed weekend hebben gehad
Voor nu wens ik iedereen een fijne week en tot de volgende post

liefs Brigitte