ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

vrijdag 31 juli 2015

SCHRIK

De man en ik genieten van de vakantie, ook al doen we dit zonder de kids. Het voelt heel raar aan om zonder die 2 op pad te gaan, bijna als verraad....

Maar de zoon gaf aan niet meer met pa en ma op te stap te willen gaan, MITS het naar familie van de man is zoals volgende week. Ja dat staat op de planning :))
Soort van familie-reunie met lekker makan makan ( indisch voor eten, lekker eten wel te verstaan) in mn geboortestad!!. Wij zijn van de partij.
Straks nog wel ff sjekken of de dochter ook vrij heeft gevraagd want t kind werkt erg  te  veel....

Dat bleek vorige week wel. Zomercarnaval werd afgelast vanwege t weer maar dat wilde niet zeggen dat de feestvierders dan ook naar huis gingen, nope!
En wat doen mensen dan, juist, naar de Mac.

In 1 van de vele Macs die Rotterdam rijk is, werkt t kind. Ze had al aangegeven zich niet al te best te voelen maar mocht niet eerder naar huis. Gevolg: ze ging knock out. 10 a 20 minuten en kwam er zelf weer uit. Ambulance kwamen maar waren gelukkig niet nodig. De volgende dag moest ze eigenlijk ook werken maar ze kreeg vrij.

Dat was niet t enige... Het viel me ook op dat 1 van de grobbebolletjes zn bekkie niet helemaal open deed als hij geeuwde en naar zn eten blies.....

Dus de volgende dag al vroeg op pad met de grijze pluizenbol, naar dr. Woof.
1 stel met een ienimini kitten waren voor me. Na een hele poos waren we aan de beurt. Jay werd gewogen, ipv 7 kilo woog hij nu 6040 gr. Schrik.
Ook had hij verhoging. De dierenarts probeerde in zn bekkie te gluren maar meneer was not amused.....alhoewel ze t bekkie verder open kreeg dan ik de avond ervoor.
Hij kreeg een pijnstiller/ontstekingsremmer toegediend en ik kreeg datzelfde goedje mee om voor een week in zn bekkie te spuiten.
Bijna een week later eet hij weer brokjes en gourmet blikvoer, hoe blij kan je zijn met het geluid van krakende brokken.

Als er geen verbetering in zit moeten we terug en krijgt hij een antibioticakuur en als dat ook geen zoden aan de dijk zet, moet hij naar de hoofdvestiging om onder een roesje verder begluurd te worden. Hopelijk is dit allemaal niet nodig.

Ook al typ ik meer over de kat dan over de dochter, wil niet zeggen dat ik me meer zorgen maar over die blauwe stud hoor. De dochter zit al jaren in mn overbezorgde moederhart.
Het verschil is dat de dochter iets kan aangeven maar die grijze haarbal niet...het enige wat hij aan kan geven is dat hij gekroeld wil worden, naar buiten wil, of dat de waterbak in de berging leeg is en meneer dorst heeft :))

Ja serieus, je hoort hem amper maar als die bak leeg is, achtervolgd dat lekkere ding me tot aan de keuken en gaat dan zn beklag doen. Inmiddels weet ik dan dus dat ze droog staan.

Vandaag miss weer op pad met de man. Gisteren naar Zeeland afgereisd en vandaag miss richting Brabant. Mijn voorstel was Den Bosch.

Ik wens jullie een goed weekend en tot de volgende post

Liefs Brigitte