ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

vrijdag 25 september 2015

PING-IDEE

Ik zou in een volgende post nog laten zien wat voor een gloeilampidee ik had gehad, dus hier het product ervan.

Het idee kwam druppelsgewijs binnen toen ik een aantal oude vloerdelen uit de kruipruimte plukte.
Dit was nog de enige lange lat en ipv de voorkant heb ik dus de achterkant als aaiketsjer . Kwam eigenlijk gewoon omdat de ' goeie' kant in de parketlak zat en ikke dus gene zin had om dat eraf te gaan schuren. PLUS bijkomend voordeel, alle nagels zitten gelijk :))
Ik had een poos geleden, zoals zovelen van ons, een panspons in een potje gedropt en schoonmaakazijn erbij gegoten en dit goedje dus op de plank gekwanseld. Niet super vergrijsd maar ook niet zo donker als op de foto .
Ik vind hem helemaal top
Toen grote zusdus hier logeerde, waren we op strooptocht gegaan naar berenklauwen, zoals ik al in een voorgaande post had vertelt he.
Nou waar moest ik die krengen nou inzetten....
Nu had de dochter een poos terug potten met poeder besteld om met water of melk  geen idee  te mengen tot een prutje zodra ze thuis kwam van de sportschool. Sportief kind, enige in haar soort hier in huize S kan ik jullie vertellen.

Maar iig, 1 pot was leeg en die had ik al achterovergedrukt en in de berging opgeborgen.
Nu was daar dus nog een groter exemplaar waar nog de nodige textuur in zat. Jullie raden t denk ik al.....ik heb de inhoud van de grote in de kleinere gepropt. Etiket van de grote op de kleine gepunnikt. Geen haan die er naar kraait  denk ik 

In huis had ik inmiddels ook die korrelige verf van ons aller @.tion en heb ik dus die pot tot 2 keer toe beklodderd met die smurrie. Eerst nog wat touw eromheen gewonden want ik wilde niet dat de pot herkend zou worden. Voor nu staat hij op het oude nachtkastje op de bovenste overloop. Uiteraard grobbebolproof...


Miss dat ik er toch nog met tegellijm overheen ga want er zit toch een heul klein beetje blink in en das niet zo mn ding.

Vorige week had ik toch een dienblad met buitenplantjes gehad? Plantjes staan al lang en breed buiten in een hangbak onder het keukenraam te pronken maar t leuke was/is dat er tussen en omheen allemaal mos zat.....voelen jullie hem al aankomen?

Gisteren dus een grote mosbal gemaakt en had dus net genoeg mos


Zo nu ga ik mn naaibullen bij elkander graaien en richting de buurtjes, of ik hun pas gekochte overgordijnen kon zomen. Doe dat liever daar want hier krijg ik ongevraagd hulp van mn trouwe 4 poterkes en das nie handig.

Ik wens jullie een goed weekend, blijkbaar met goed weer, dus geniet ervan :))

Liefs Brigitte