ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

maandag 21 april 2014

PAASEINDE


Hebben jullie ook een goed paasweekend gehad?
Nou is voor mij  meestal  ieder weekend goed en het kan me ook niet snel genoeg weer weekend zijn

En dat dit weekend ook nog eens een dag langer duurde is alleen maar mooi meegenomen. We hebben verder ook niks pasigs gedaan of zo...geen paasontbijt, brunch of what ever....
Het zijn hier in huis nachtbrakers en uitslapers en ik me heb me daar dus ook aan bezondigd, heerlijk!!

De enige traditie die we hebben nageleefd is het gourmetten, gewoon omdat t lekker is en ieder zn eigen kostje prepareert, geeft toch een beetje een vakantie gevoel :))

Ook ik heb her en der wel wat eiers hangen in aanwezige takken en een kippig stelletje op een kastje gedeponeerd maar dat is dan ook al.
Grote kans dat  vanavond alles weer ontpaasd wordt.
De man gaat vanavond nog ff naar een jamsessie, en dan blijf ik lekker op mn derriere op de bank hangen.
Morgenvroeg ff als een witte tornado door het huis racen want dat vind ik altijd na t weekend, dan ligt er overal wel wat om nog maar te zwijgen over de dosis was die ze hier  weer  geproduceerd hebben.
En 's middags eens kijken of ik er aan toe kom  zin heb  om t jaske af te maken want die wil ik zaterdag aan want dan hebben we een verjaardag.
Niet zomaar een verjaardag maar een surprise party voor een oom van de man. Die wordt op koningsdag 65, en is ook nog eens gepensioneerd
Nu is het te hopen dat t heul goed weer wordt zaterdag want er komen heul veul mensjes en dat wordt ook weer smullen, lekker indisch!!!

Voor we daar heen transporteren moet de dochter eest nog wat werkzaamheden verrichten op haar werk.
En aangezien het koningsdag  equals rommelmarkt..lees heule grote rommelmarkt, heb ik daar natuurlijk de tijd voor nodig om alles af te struinen

Heb al tegen de dochter gezegd dat ze die dag zelf maar naar haar werk  ziet te komen  gaat want moeders gaat op tijd de hort op naar de rommelmarkt. ....de man houdt zijn hart weer vast, de schat  het watje :))

Voor mu wens ik jullie nog een fijne 2de paasavond en tot de volgende blog

Liefs Brigitte