ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 14 oktober 2017

BERLIJN

Eindelijk weer eens tijd om iets te plaatsen. 5 drukke weken sinds de geboorte van onze kleindochter. Uiteraard zeer regelmatig gaan kroelen, snuiven en knuffelen van die kleine mop. Ben nog net niet blijven logeren zeg maar.
 Het liefst zou ik jullie overvoeren met foto's van mn kleine dotje maar de dochter heeft me gevraagd daar nog even te wachten want de papa is wat bijgelovig dus mea culpa. Maar zodra ik groen licht heb, maak jullie borst dan maar nat hahahaha

2 weken geleden waren de man, de zoon en ik in Berlijn. De man en ik in een hotel en de zoon bij zijn lief die voor 4 maanden stage loopt aldaar.
We hadden prachtig weer, heerlijk eten. elkaar.
Het was ook wel ff spannend. Paar dagen na ons verblijf was het de dag van de eenheid en daar waren ze druk mee bezig, kermis opbouwen ed. Het hele stuk was afgesloten en een groot stuk auto vrij. Super toch? Kon je dus gewoon lopen zonder t verkeer in de smiezen te moeten houden, wel zo relaxed, zou je denken...in een split second hoorde ik iets, waarschuwde de man uit te kijken, hoorde mezelf een verbaasde WOEH uitstoten en t volgende moment lag ik dus op de grond en was ik dus geschept door een vorkheftruck. De chauffeur van het vehicle stopte met piepende bandjes en kwam meteen zijn veruntschuldiging anbieten. Hij had me door de zon niet gezien en was zo geschrokken. Nou wij hadden hem ook niet gehoord, tenminste , ik op t laatste moment en wel n fractie te laat. Op blauwe plekken en was schaafsels op elleboog en onderbeen na was alles oke. De schrik zat er natuurlijk ook goed in. De man vroeg me of terug wilde naar t hotel maar we hadden al zo'n  takkenend  stuk gelopen dus mijn antwoord was nee we gaan verder.
Oh oh als ik alles van tevoren wist had ik hem niet eens uit laten praten maar al richting t hotel gelopen
Want nadat we zo' n beetje alles hadden gezien, een berliner bier op een terras hadden genuttigd, wilden we toch terug en er een rustig middagje van maken want inmiddels voelde mn lijf toch wel beurs van die stuiter op die Berlijnse weg.
Nou dat werd een erg touristische routje, 1tje van een uur of 3!! We waren hard op weg om Berlijn te verlaten toen de man via google maps tot de ontdekking kwam dat we enigszins een ' beetje'  understatement  verkeerd liepen!
Zoals ik al zei kwamen we 3 uur later dan eindelijk aan bij t hotel. We waggelden inmiddels als een stel eenden, allebei last van de hips, platvoeten van het verkwikkende wandelingetje  martelgang  Die avond hebben we aan de overkant van t hotel gegeten bij een indiaas restaurantje, heeeeerlijk gegeten, wat we niet op kregen in een doggybag mee. Maar om een heel verhaal kort te maken, het was ondanks een heenreis from hell en een terugweg to remember (als je ongeveer op een half uur na bijna thuis bent, je bed bijna kunt ruiken om 4 uur 's nachts ineens een piep hoort dat de tank bijna leeg is en je hebt gezien dat je net een tankstation voorbij bent gereden. Maar na n hoop gestress  ikke  dan eindelijk een tankstation ziet, je  ikke weer  adem durft te halen, tank vol gegooid, de cassiere een fijne avond!! had gewenst ik mijn mannen eindelijk t laatste stuk naar huis kon rijden.
We zijn weer een ervaring rijker maar t voornaamste we waren weer veilig geland hahaha)
een heerlijk weekend samen!!

Ik ga jullie een goed weekend wensen en tot de volgende keer


Liefs Brigitte