ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 28 januari 2015

NETNIETJEVANHET

Vorige week had ik het witte bankje voorzien van een grijs jaske want wit is zo wit en niet helemaal mijn ding. Ik zie soms hele witte interieurs voorbij komen en vind dat zo gaaf maar niet voor mezelf.
Als er iets van een kleurke op zit geeft het net iets meer je-van-het, voor mij....smaken verschillen
En omdat mn kwast nog in de kruis-of-iets-dergelijks- modus was had ik ook hier, al plat op mn snufferd voor het bankje, een kruis uitgemeten ala riviera maison en ik kan jullie vertellen, dat was gene makkie.

Maar ik vind het niet helemaal oke. De verhoudingen kloppen en het middelpunt zit ook krek in het midden maar vind t net niet goed,te groot, kweenie, netnietjevanhet dus.
Denk dat ik het maar opnieuw overkwansel en er hem dan op zn kant leg en een sterreke erop punnik

Een beetje zoiets
Denk dat het een stukkie rustiger zal staan.
Verder zit ik te wachten tot er nog 2 portretten het pand gaat verlaten zodat ik mn ding in huis kan gaan doen.

De man vertrekt altijd wat later, zodat hij nergens in de file staat maar hij is ook heus niet voor 7 uur thuis. En de dochter heeft de laatste weken giga  te  veel lesuitval. En hoeft dus ook pas om kwart voor 11 op school te zijn.
De zoon had rond half 8 zn warme nest al achter gelaten en geloof me, verlatingsangst is er niks bij :))

Vroeg opstaan behoort ook niet tot mn favorieten maar wat ik dan weer wel zo lekker vind is om in mn uppie wat rond te scharrelen en te bedenken wat er op mn programma komt te staan. En dit dus onder het genot van een emmer koffie en een botterhammeke.

Boodschappen heb ik rond 8 uur al gedaan met de voiture dus als het goed is hoeft deze dame de deur niet meer uit :))

Wat ik na het wassprokkelen, opruimen en stofzuigen ga doen is me nog niet helemaal duidelijk. Het zonneke doet hier goed zn best en de tuin zou ook best wel een hark-en opruimsessie kunnen gebruiken maar ook zou ik de woonkamer ietsiepietsie anders willen zetten. Alles staat, op die ene dag na, al zo lang hetzelfde en das saai. In het vorige huis zagen de meubels alle hoeken van de kamer maar dat is in deze woonkamer wat lastiger ivm vele hoeken........

Aan deze post was ik dus gisteren al begonnen en niet afgemaakt want de tuin lonkte me en de zon, die vandaag verstoppertje speelt. Zo blij dat ik gisteren de gaard in gesprongen ben want ik weet niet waar ik anders vandaag terecht zou zijn gekomen want er staat hier een aardig windje.

Inmiddels is de storm gaan liggen en de laatste druppel voorlopig gevallen en geloof me, het waren er veel. De krans die op het pottafeltje op de galerij staat, is verschwunden en ik moet nog gaan kijken waar die geland is.

Vanmiddag een atv ingelast en lekker op de bank geploft met een bakkie pleur en een paar katten op en naast me, want zeg nou zelf, dit weer nodigt daar toe uit. Mij in ieder geval wel. De sucadelappen staan te stoven en de aardappels zijn gekookt om straks gebakken te worden. Ondertussen dacht ik weer aan deze post en vond dat t wel tijd werd om die nu af te maken, toch?

Nou, ik wens eenieder een fijne avond en tot de volgende post

Liefs Brigitte