ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 28 januari 2015

NETNIETJEVANHET

Vorige week had ik het witte bankje voorzien van een grijs jaske want wit is zo wit en niet helemaal mijn ding. Ik zie soms hele witte interieurs voorbij komen en vind dat zo gaaf maar niet voor mezelf.
Als er iets van een kleurke op zit geeft het net iets meer je-van-het, voor mij....smaken verschillen
En omdat mn kwast nog in de kruis-of-iets-dergelijks- modus was had ik ook hier, al plat op mn snufferd voor het bankje, een kruis uitgemeten ala riviera maison en ik kan jullie vertellen, dat was gene makkie.

Maar ik vind het niet helemaal oke. De verhoudingen kloppen en het middelpunt zit ook krek in het midden maar vind t net niet goed,te groot, kweenie, netnietjevanhet dus.
Denk dat ik het maar opnieuw overkwansel en er hem dan op zn kant leg en een sterreke erop punnik

Een beetje zoiets
Denk dat het een stukkie rustiger zal staan.
Verder zit ik te wachten tot er nog 2 portretten het pand gaat verlaten zodat ik mn ding in huis kan gaan doen.

De man vertrekt altijd wat later, zodat hij nergens in de file staat maar hij is ook heus niet voor 7 uur thuis. En de dochter heeft de laatste weken giga  te  veel lesuitval. En hoeft dus ook pas om kwart voor 11 op school te zijn.
De zoon had rond half 8 zn warme nest al achter gelaten en geloof me, verlatingsangst is er niks bij :))

Vroeg opstaan behoort ook niet tot mn favorieten maar wat ik dan weer wel zo lekker vind is om in mn uppie wat rond te scharrelen en te bedenken wat er op mn programma komt te staan. En dit dus onder het genot van een emmer koffie en een botterhammeke.

Boodschappen heb ik rond 8 uur al gedaan met de voiture dus als het goed is hoeft deze dame de deur niet meer uit :))

Wat ik na het wassprokkelen, opruimen en stofzuigen ga doen is me nog niet helemaal duidelijk. Het zonneke doet hier goed zn best en de tuin zou ook best wel een hark-en opruimsessie kunnen gebruiken maar ook zou ik de woonkamer ietsiepietsie anders willen zetten. Alles staat, op die ene dag na, al zo lang hetzelfde en das saai. In het vorige huis zagen de meubels alle hoeken van de kamer maar dat is in deze woonkamer wat lastiger ivm vele hoeken........

Aan deze post was ik dus gisteren al begonnen en niet afgemaakt want de tuin lonkte me en de zon, die vandaag verstoppertje speelt. Zo blij dat ik gisteren de gaard in gesprongen ben want ik weet niet waar ik anders vandaag terecht zou zijn gekomen want er staat hier een aardig windje.

Inmiddels is de storm gaan liggen en de laatste druppel voorlopig gevallen en geloof me, het waren er veel. De krans die op het pottafeltje op de galerij staat, is verschwunden en ik moet nog gaan kijken waar die geland is.

Vanmiddag een atv ingelast en lekker op de bank geploft met een bakkie pleur en een paar katten op en naast me, want zeg nou zelf, dit weer nodigt daar toe uit. Mij in ieder geval wel. De sucadelappen staan te stoven en de aardappels zijn gekookt om straks gebakken te worden. Ondertussen dacht ik weer aan deze post en vond dat t wel tijd werd om die nu af te maken, toch?

Nou, ik wens eenieder een fijne avond en tot de volgende post

Liefs Brigitte

7 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat jij de plensbuien onze kant op hebt gestuurd ;-), want het is hier de hele middag al nat en ja...ik moest er nog door. Weliswaar met het autootje, maar ik was natuurlijk liever op de bank gebleven. Daar ligt mijn jongste dochter van 17 met rode wangen van de koorts, ze kwam vanmorgen al vroeg terug van school omdat ze niet lekker was. Ik vind het altijd zo sneu als ze ziek zijn. Dus mijn dag werd ook anders dan vooraf gedacht, maar ja...voor het goede doel (beter worden) doe je dat graag.

Ik hoop dat het nog lukt met het bankje! Succes.

Liefs, Ingrid

van alles wat in huis en tuin. zei

Nou....hier was het ook superniks hoor! Wat een regen en somberheid! Dan kan je beter aan het verven gaan want als dat goed lukt (!) word je wel weer vrolijk!
Wij hebben oppasdag gehad: daar word je ook wel vrolijk van!

groet Trijnie

labrocasha zei

Héhe,eindelijk weer een berichtje!
Maar ik mis nog wat,nl een foto van het Netnietjevanhetkruis op het bankje,!
Hier nog steeds storm maar de buien zijn over,tot vannacht dan gaan ze over in sneeuw volgens de voorspelling.
Oja,je krans lag hier im garten :-)

Zjietje zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Thuis bij Tjits zei

Heerlijk zo'n atv middagje lekker op de bank, daar is het inderdaad wel weer voor nu! Ik heb hier ook nog een stapel tijdschriften liggen waar ik maar niet aan toe kom, misschien ook maar eens zo'n atv middagje inlassen, dat zal dan volgende week worden want morgenmiddag sta ik weer met onze pup op het trainingsveld brr...
Succes met je bankje!

Liefs, Tjits

Onder de rieten kap zei

Voor mij heb je gelijk, met dat ongezellige weer zit ik ook het liefst op de bank met warme soja-chocomelk, de kat op schoot en een hele stapel woontijdschriften!
Veel liefs, Yvonne

inro soor zei

leuke post!! hahaaha al om 8 uur boodschappen gedaan? zooooo hhhheeeee je net een held! ik moet er niet aan denken, zeg, brrrrrr wat eng vroeg:(((
ik zou als ik jou was ook het kruis weghalen, ik zie er ook wat aan, weet het ook niet zo te benoemen........maar als het je nu al stoort wordt het toch niks:)
dus gewoon een kleurtje erover!
groetjes, Inge