ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 31 januari 2015

Zo gezegd, zo gedaan.
Het kruis is niet meer, overgeklodderd en wel, zo ff tussen neus en lippen door. Zo doen we dat
Nu alleen nog een ster opdoffen en overtrekken met die handel. Het gaat ook niet een witte worden maar een zwarte en denk ook niet met verf maar met stift. Werkt een stukkie makkelijker en strakker, zodat de ster niet op Patrick gaat lijken van die Sponsbob, want dan geef ik mn portie aan fikkie en haak ik af en wordt t bankie kachelhout

En das sund, dus daar gaat ik mn stinkende best voor doen

Ook heb ik al een aantal aanstaande veranderingen in mn mebieleke gezet waar ik me maandag of dinsdag compleet op ga storten....foto's volgen...mits het naar de zin is uiteraard want anders staat alles zo weer op zn vertrouwde  saaie  plek en hoef ik gene fotookes te maken want jullie weten dan al hoe t eruit ziet  niet

Nou, ik gaat er weer vandoor want mn wekker gaat om 8 uur weer af  slik  om de dochter naar Rotjeknor te brengen want het kind gaat werken.

Nou toedeloetjes en nog een fijn weekend verder

Liefs Brigitte

3 opmerkingen:

inge van der sanden zei

Nou...ik ben benieuwd wat het wordt....kijk uit naar de foto's, dus ik hoop dat het lukt, anders krijgen we ze niet te zien.
Fijne Zondag.

Groetjes,
Inge, my choice

Anneke zei

Och och wat ben jij toch een druk baasje. Ik ben benieuwd wat je gaat doen en of we de verandering te zien krijgen.
Liefs Anneke

Onder de rieten kap zei

Ik ben heel benieuwd! Ik heb een strandtas beschilderd met een ster en dat ging prima, dat gaat bij jou ook lukken hoor, jij bent zo creatief!
Groetjes, yvonne