ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 2 juli 2016

FEESTWEEKENDEN

Goedemorgen,-middag,-avond :))

Het is weer even geleden dat ik wat heb geplaatst. Sinds mn laatste (tuin)post is t bergafwaarts gegaan met het weer en heb ik daar dus weinig meer kunnen doen.

De reden waarom ik zo in de tuin bezig was, was vanwege de 20ste verjaardag dan de dochter afgelopen zaterdag ( 25 juni).
Waar is de tijd gebleven...*zucht*





Zo ook jongste grobbebol Djazz, 12 inmiddels.






En uiteindelijk hebben we ook nog in de tuin kunnen zitten en er zelfs gegeten. Zowaar de zon begon rond 5 uur te schijnen.

Een week eerder hadden we een bruiloft van een nichtje van de man. Een paar maanden eerder getrouwd in Mexico. Een grandioos feest, zo 1 had en heb ik nog nooit eerder meegemaakt, een once-in-a-lifetime-experience!!
Zo waren er sneakers voor de dames, geen excuus dus om niet te hoeven, willen of kunnen dansen. Coole zonnebrillen voor de heren, speelgoed voor de kiddo's wat dus ook mee naar huis mocht  moest
Buiten t vele heerlijke indische eten, sushi later op de avond en allerlei andere heerlijke versnaperingen, kon je dus ook een kleine tattoo laten zetten. 1 keer raden waar deze dame alras stond.
Een klein roosje op mn pols. Ik weet dat t niet iedereen zn ding is maar ik ben er blij mee.



In t echt is hij niet zo groot hoor, lijkt alleen zo op de foto. Het leuke is, vind ik dan, dat de man dezelfde heeft laten zetten die avond. Ik op mn rechterpols, hij op zn linker onderarm, ying&yang, jut&jul.

Verder weinig te melden.

Komende week werkt t weer hopelijk weer mee want er moet een hoop gesnoeid worden in mn tuintje. Heel veel snoeiwerk en onkruid.
Voor nu lekker weekend houden en dat wens ik jullie ook.

Liefs Brigitte