ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

maandag 2 maart 2015

GEPLUKT ENZO

Weekend EN vakantie voorbij.
De zoon zit al op school, de man doet verwoede pogingen om zn wekker steeds uit te zetten en de dochter, die is op de maandagen vrij

Daar wil ik het in deze post over hebben, want dat kind heeft een paar ongekende talenten :))

Er zijn zoveel dingen die ik bewonder in haar, zoals bv, hoe ze zich verzorgd. Iedere dag ziet ze eruit om door een ringetje te halen.
Zelf boeit het me vaak niet hoe ik eruit zie en ga soms gewoon in joggingbroek om boodschappen.
Wat ik wel op doe is lippenstift want anders voel ik me kaal.
Nu ben ik al heel lang geboeid hoe ze haar wenkbrauwen verzorgd en dat vroeg ik haar dus gisteren ook en vervolgens troonde ze mee naar haar kamer, de man ging koken  JOEHOE  en daar zou ze wel eens ff kijken hoe ze die wildgroei kon temmen en verfraaiien.

Na een beetje snoeien, plukken en maaien en wat spul maakte ze er  toch nog  iets fraais van. Van het 1 kwam het ander en kwam de eyeliner op de proppen. Aangezien ik uhm 40 plus ben en alles richting het zuiden trekt, zo ook de oogleden, waardoor ze me sommeerde de dopjes dicht te houden tot de boel stofvrij was.

Ondertussen plukte ze de oogschaduw uit haar assortiment en vroeg me de kijkers weer te openen om er vervolgens met de kwast de poeder op te gooien. Moest mn dupkes weer sluiten waarna ze in de lach te schoot want er zaten wat lege plekken die nog opgevuld moesten worden.
Ik ging alleen voor de wenkbrauwen maar het kind pakte de rest ook gelijk aan. Oogpotloodje hier en bronzertje daar....toen ik dacht dat ze  eindelijk  klaar was ging ze nog ff met mn haar aan de gang.

Ik heb, buiten die 2 jaar dat het kort was gesnoeid, altijd een verstokte lok gehad die vaak voor mn ogen hing wat ik tot een bepaalde hoogte prettig vond/vind omdat ik multifunctionle ogen heb. Aangezien ik meestal met links kijk schakel ik regelmatig over naar rechts als ik de hoek omloop of fiets, stik hendig.
Jullie snappen er waarschijnlijk geen hout meer van maar dat maakt niet uit hahaha
Het is niet het gevalletje linkeroog, rechterbroekzak maar meer rechteroog, rechterbroekzak van wie rechts naast me staat...of zoiets.
Toen ik 2 was zijn ze rechtgezet maar ja, naarmate je ouder wordt trekt t niet alleen allemaal naar het zuiden maar verslapt de boel ook een beetje en zo ook die innerlijke feestlift.

Het doet geen zeer maar vind het soms wel  behoorlijk  irritant, als ik met iemand sta te praten ze ineens omkijken om te zien tegen wie ik praat.....duhhh

Maar om weer terug te komen op de algehele revisie a la dochter, ze wilde wel eens zien hoe een middenschiding zou staan en na wat handelingen  toverspreuken  was ze blij met het eindresultaat....

Ook de foto is door de dochter genomen, nog zo'n ongekend talent want ik hou  er sws niet van om op de gevoelige plaat te worden gekwakt, laat staan dat ik ook nog blijf plakken en er niet af knikker of eraf WIL knikkeren.

Wat op de foto niet te zien is, is dat de wenkies nog een tikkie te donker zijn. Maar rond de middag vertrekken we saampjes naar Rotterdam om die toverspullen bij Hennes te scoren zodat ik het zelf kan gaan uit proberen want na mn vraag of ze voortaan naast haarzelf mij 's morgens ook wil opkalefateren kreeg ik te horen dat ik dat maar lekker zelf moest doen  *zucht*  hahaha

Toen ik  eindelijk  klaar was moest ik me aan de man vertonen en die trok gelijk zn gezicht in de juiste plooi en was geloof ik wel blij met zn  'nieuwe ' vrouw

Met dank aan mn persoonlijk miracleworker de dochter

Fijne week

Liefs Brigitte