ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 6 december 2014

BEZAKT EN BEPAKT

Zoals beloofd hier de eindfoto's van de home-made-boddies.....
Blijkbaar had ik me gisteren niet een slag in de rondte geklodderd want na afloop zag ik dat de krans zich achter me op de grond had verstopt...die heb ik dus in de knutselberging-waar-ik-niet-knutsel gezet  geknikkerd

Het kleine lijfke is aangekleed en de grote op de kandelaar gezet en geplakt en wat  mis  behandeld met natte verf op een doekske
Ik moet zeggen, ik ben best wel tevree.

Aangezien we gisteren visite kregen staat de kerstboom, verdeeld over 2 Dirktassen, beneden in de berging in de startblokken. 
De bedoeling was eigenlijk om dat ding gistermiddag in elkaar te flansen, de lampkes erin te plakken en de ballen erin  te gooien. Helaas ligt, staat en hangt alles nog in tassen, dozen en bakken. 
De grote bodymevrouw staat op het kacheltje in de keuken, die ik heb gereserveerd voor dat ware kunstwerk dat die boom weer gaat worden.
In de woonkamer wist ik gewoon niet waar ik hem moest planten zonder een algehele renovatie en verhuizing van alle toeters en bellen. 
Alles staat daar  voorlopig  zoals ik het wil en dat kacheltje staat bij de vide en dus zichtbaar zowel in de keuken als in de woonkamer, een grootlichtmomentje :))

Zo gezegd maar zo nog niet gedaan.
Vandaag gaat het er ook niet van komen want vandaag ga ik met de zoon ,en miss de dochter,  naar Brabant.
De zoon heeft een verjaardag van een vriend en ik heb met een grote-kleinere  smurf  zus afgesproken om naar haar nieuwe geadopteerde kind, een-ongeveer 1 jarig damesbulletje genaamd Gucci, te gaan kijken.
Niet haar eerste naamkeus maar het beestje weet niet beter. Ik vind het wel iets hebben.

Dus gene boom vandaag en of ik er morgen zin in heb.....
Het liefst ben ik alleen thuis als ik met die gezelligheid begin, bakske koffie binnen handbereik en muziek op meeblèrniveau
Maar aangezien het gezin maandaag thuis is, op zoon na, die wel om 7 zn nest uitgerammeld moet worden maar niet langer dan 2 uur op school aanwezig is, is die muziek op de achtergrond geen optie want mijn motto is, al wat  snurkt  slaapt is rustig. Dinsdag is er een wissel want dan zijn beiden bloedjes thuis en gaat de man weer op pad.
Diezelfde man was gisteren ook al vrij en dat betekent dat Zjiet dus in totaal 4 dagen dat mobileke voor den deur heeft staan en het fietske weekend heeft :))

Maar nu vergeet ik toch bijna om de foto's van die lijfkes te plaatsen 
KOMEN ZE!!De laatste foto zoals bekeken/ gefotografeerd vanuit mn zitplaats.

Ik kan weer iets afstrepen van mn lijst en ga nu ff van mn rust genieten want zoals ik hier boven al zei, al wat slaapt is rustig :))

Fijn weekend

Liefs Brigitte