ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

vrijdag 18 september 2015

EEN DOERUSTIGAANDAGJE


Ja jullie lezen het goed, ik hou een rustigaandoendagje.
Gisteren mn verjaardag gevierd met een aantal lieve vriendinnen en goed verwend. Van het weekend nog ffkes dunnetjes over doen en dan kunnen de slingers weer voor een jaar de kast in....figuurlijk he, niet letterlijk.

Maar wat een drukke week. Maandag stuurde de dochter een uitnodiging door, van school, waar in stond dat we de volgende avond om half 7 op school aanwezig moesten zijn. Info-avond. De dochter moest verplicht mee.
Dat betekende dus dat ik 's morgens om boodschappen moest om voor 2 dagen voer voor te bereiden WANTTT....dinsdag middag had ik die verjaardag in het complex maar ik zie dat ik in herhaling val...leeftijd he hahaha

Maar iig geval waren we dinsdagavond om kwart voor 9 thuis.
De volgende dag eerst de man naar zn werk gebracht, sanitaire stop aldaar, weer terug de auto in en naar ons dorpse stadje gezoefd. Snel snel nog de vergeten boodschappen voor mn verjaardag gehaald en naar huis om daar tot de ontdekking te komen dat ik er weer vandoor moest.
Spullen in de koelkast gemikt en de rest in de tas gelaten voor wanneer ik weer terug thuis zou zijn en weer de auto in om het Brabantse Land op te zoeken want moest om half 1 bij mn vriendin zijn. Ze nam me nl mee uit lunchen, lief he :))

Aangezien ze in mn vorige woonplaats woont was het uiteraard een pies of keek om op plaats van bestemming te komen, met 2 vingers in de neus, plus heb ik al mn autorijkunsten van haar geleerd.

Zo haalde ik 'vroeger' in de oude woonplaats met enige regelmaat, pittige kipkerriesalade bij de kaasboer. Waarom? Nou gewoon omdat die lekker was. Ik ben geen salademens maar die is ECHT lekker.
Had al een paar dagen het kwijl op de kwek staan als ik eraan dacht en toen ik afscheid van mn vriendin had genomen na een superlunch en een hoop gezelligheid, reed ik naar het winkelcentrum, parkeerde flux mn racekar en liep het winkelcentrum in en sloeg linksaf naar de kaasboer, om vervolgens met piepende zolen en verbaasde blik tot stilstand te komen voor een dichte winkel......what the f....GEEN PANIEK
Terug naar mn bolide en naar een andere winkel gereden waar ze die heerlijkheid ook hadden maar ook die winkel was dus pleite..lichte paniek, adem in, adem uit, snik....veel winkels waren weg, leeg, te koop of te huur.
De strobaaltjes waaiden nog net niet door de straten...

Bij thuiskomst de boodschappen van die ochtend opgeruimd en de monchoutaart voor de volgende dag alvast gebakken.
De zoon wilde graag de man ophalen van zn werk en zo geschiedde....warmde ik ondertussen het reeds gemaakte prakkie op.
Na die avond op de bank een aantal struiken te hebben omgezaagd, rolde ik om half 12 de echtelijke sponde in om daar een compleet woud om te hakken, aldus de man. Geloof ik helemaal niks van maar na veel te korte tijd ging de wekker weer om de zoon uit zn bed te rammelen zodat het kind op tijd op school aanwezig zou zijn. Aangezien het geen ochtendmens is en zo vroeg op de dag  nacht  heeft de zoon nog geen besef van leven maar wist me toch, zonder herinnering mijnerzeijds, te feliciteren met de luiken op half 8.

Toen zowel hielen 2 als hielen paar nr 3 het pand hadden verlaten, als de wiedeweerga de stofzuiger door het kot hene getrokken want het oog wil natuurlijk dat het  ff  netjes eruit ziet voor als de visite arriveert. Mezelf natuurlijk ook opgekalefaterd want dat nieuwe cijfer aan de achterkant van de leeftijd moet niet zichtbaar zijn he en nat wat kunst en plamuurwerk was het goed te doen.

Het was een gezellige boel en ben goed verwend en hele vele felicitaties via het feestboek mogen ontvangen. Voelde me echt jarig :))
In een volgende post laat ik zien wat ik gehad heb

Dus vandaag het hoognodige en verder ben ik op de bank te vinden, met de luiken open of gesloten. Voor vanavond staat peejenstamp  hutspot  op het menu.

Voor nu wens ik eenieder een goed weekend

Liefs Brigitte