ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

dinsdag 11 augustus 2015

EINDE VAKANTIE

Vakantie weer voorbij  * snik*
Leuke vakantie, anders dan anders, maar wel 1 met meer momenten voor de man en mij samen.
Niet op reis maar een aantal keer de auto ingestapt en bezoekjes gebracht aan oa Elburg, Zierikzee, Vlissingen en Delft.

Maar ook  toch  nog een dag op pad geweest met ons viertjes, naar ons favoriete plaatsje, Mechelen Belgie waar we al heen gaan sinds de euro.
Toen waren de kids nog prullekes van respectievelijk 5  en 7....* zucht*

Als we daar zijn gaan we dan ook altijd een happie eten bij hetzelfde bistrootje, met nog steeds dezelfde eigenaren en die hebben die 2 van ons dan ook zien opgroeien van kleine onderdeurtjes naar de slungel en wicht van nu.
Maar eerst heerlijk geshopt, dat hoort er natuurlijk ook bij. Het was supergezellig!!

Afgelopen zaterdag rezen we af naar Limburg, naar het huwelijksfeest van oom en tante van de man.
Oom en tante waren 4 jaar eerder al het huwelijksbootje ingestapt maar dat bootje kantelde 2 jaar later  .
In het begin van het jaar een ander bootje uitgezocht en verliefder dan ooit, hertrouwden ze en dat werd dus dit weekend goed gevierd. Huwelijksfeest en reunie ineen, toppie.
Live muziek verzorgd door een paar broers van de bruidegom en bruid en bruidegom zelf.

Tot grote verrassing van velen sprong de man ook later op de avond ineens het podium op om met de band mee te bleren  en de familie was zwaar verrast door deze actie en gingen massaal de dansvloer op, leuk om te zien maar vooral om de man te zien genieten.
De zoon heeft zn vader vaker met zn band zien spelen maar dat was met zn basgitaar rond zn nek....niet ' kaal'  met alleen een microfoon.... was voor mij ook nieuw  :))

Meteen ook is er een datum geprikt dat de zoon de man gaat voorzien van een plakplaatje onder het wakend oog van de tattoeerneef.
Ik ga uiteraard mee  om zn hand vast te houden .... Ikke dus rechts in de wahrung, indisch restaurant en de man aan de andere kant, in de tattooshop in mn geboorteplaats Tegelen.

Maar zaterdag dus veel gelachen, veel gegeten en veel bijgekletst. Maar zoals altijd, er is een tijd van komen en ook weer een tijd van gaan en dit keer bobte ik.

Zondag de bbq ingewijd die al 2 jaar in de doos stond te wachten .
Afsluiten van de vakantie, tussen een paar regendruppels door.

Eergisteren nacht was er 1 uit de ergernis top 3  1, lek gestoken door kkuuddtt muggen ben ik om kwart voor 6 maar het bed uitgerold om alvast met mn voorgenomen poetsneigingen te beginnen.  Emmers koffie om toch maar vooral die luiken open te houden.
Meteen een aantal spullen op het aanrecht omgegooid, dat hoort erbij he....

Koken hoort inmiddels ook weer tot de dagelijkse kost  kommer en kwel  en dus ook weer verzinnen welke prak het  moet  gaat worden.
Bedden verschoond, sanitair opgeboend en vooral wassen, wassen, wassen.
Want geloof me, ik heb de afgelopen 3 weken zeer weinig gedaan, 2 keer de stofzuiger laten loeien, wasmachine een aantal keer aangeslingerd, kattenbakken uiteraard wel dagelijks of course maar hey, ook ik had vakantie toch?

Wel weer lekker om weer wat regelmaat erin te hebben.
Zo meteen is de woonkamer aan de beurt en ik vermoed dat alles niet op dezelfde plek blijft staan.....WORDT VERVOLGD....


LIEFS Brigitte