ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 5 september 2015

KNUTSELWERKJES

Hebben jullie ook zo genoten van het onweer de afgelopen week?  Of ben ik de enige malloot die van dit weer houdt....

Ben al menig keer voor gek verklaart maar dat deert me helegaar niet. En dan te bedenken dat ik vroeger hele wortels drukte als het loos ging en middelste zus mee naar beneden moest.....was nl altijd zo, dat het alleen 's nachts onweerde en ik daar ALTIJD wakker van werd en dan ook ALTIJD naar het toilet moest en die zus dus ALTIJD mee moest want ik durfde niet alleen..... :))
Voordeel was, nadeel voor middelste zus, dat middelste zus en ik op 1 kamer sliepen.

Heb er een paar luckyshotjes gemaakt, gewoon met mn samsungetje....
Maar ff wat anders...hebben jullie dat ook, dat er verschillende soorten laminaat in jullie cv-ruimte staan en dat je je grijs/groene massa erover breekt wat je er mee zou kunnen doen dan alleen maar saai naast elkaar op de grond te leggen?
Nou das toevallig, ik ook...

4 stuks in totaal hebben de vorige bewoners achter gelaten, 4 stuks licht beukachtig laminaat. Helaas 1 wat korter dan de rest, dus die blijft  voorlopig  staan in de cv/ annex kledingkast van de man.
Maar die andere heb ik dus in elkander gevlochten...was denk ik t allereerste klicklaminaat wat er bestond want t klickte niet  voor gene meter  1,2,3 in elkander. Uiteindelijk is het me gelukt en geloof me, vast is vast,  dat dan weer wel en er kwam geen drupje lijm aan te pas.

Ik had nog een blikje mud grey van le noir&blanc, eigenlijk voor een TOTAAAAAL ander doel. Beetje antraciet van de de action erbij gekwakt.
Ohja en water, want de mud was een dikke mud, bijna geen doorkomen aan maar hey, ook DAT is wederom gelukt. Met de kwast in de verf gedoopt en kwasten maar en de deurmat uitgesneden a la het DIY-voorbeeld van Miranda van 'Onder de beuk'
Alleen heb ik de buitenkant van de mat alvast gebruikt en ligt de binnenkant te wachten op een ander projectje :))
Het geheel nogmaals beklodderd en erna met een waterige substantie beveegt en dit is het geworden...
Ik vond de muur te wittig en had de muur wel kunnen bekwasten maar zo is het net weer ff anders. En verven kan altijd nog.

Niemand hier in huis is het opgevallen dat daar iets anders staat. Zouden ze eraan gewend zijn dat ikde boel wel eens, zo nu en dan omgooi??

Van de week nog wat anders in de verf gegooid en wel die landingsbaan bovenop mn scalp. Was weer erg hard nodig. Durfde het niet eerder ivm mn brandplekjes. Daarover gesproken..... in mn gezicht waren ze met een dag of 4 verschwunden. Heb een paar dagen rondgehuppeld of ik een krentenbaard had, geen gezicht. Heb me het ongans gesmeerd maar met glansrijk resultaat.
Op mn borstkast en wat zuidelijker is een ander verhaal. Er zitten een paar plekjes die de nodige zorg behoefden en na een paar dagen werd het behoorlijk rood, heel anders dan op de foto uit mn vorige post. Ik bespaar jullie de foto ervan.
Inmiddels is ook daar de boel verveld op 1 dikke korst na maar ook die smeren we t ongansch tot ook die verdwenen is.

Maar om ff terug te komen op recente klodderpraktijken.......herinneren jullie je die meterkast nog?
Dit is het geworden....Ik zeg, niks meer aan doen. Het ruikt er nog steeds naar verf, HEEERLIJK!!

Nou ik ga nog maar eens een bakkie koffie naar binnen gooien en weekend houden.
Voor jullie ook een goed weekend en tot een volgende post.

Liefs Brigitte