ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 25 april 2015

UPDATE EN ZO

Ff klein berichtje van mij.
De hele week weinig achter mn laptop vertoefd. Ook niet veel in de tuin. Met andere dingen bezig geweest, niet zulke leuke dingen, veel aan de telefoon gehangen...vertel ik nog wel een andere keer... eerst de boel afwachten hoe t zich verder ontwikkeld en mn focus hier houden in huize S.

Update van het jonge grut....meerkoeten van 4 naar 1, fuutjes 3 stuks waarvan 1 ieniminie, eendjes, na zaterdag niet meer gezien....mevrouw zwaan ligt nog steeds te maffen op haar nest en haar hubby komt iedere dag wel ff langs gevlogen en zodra hij voorbij zwemt kijkt hij of dat rare wezen op 2 benen aan de kant staat met wat lekkers. Soms heeft hij mazzel en staat dat geval er
Heb hem zelfs van de week met de hand gevoederd tussen het hekwerk door, ben natuurlijk niet echt gek :))

De katten hebben de smaak te pakken en ik moet uitkijken om niet over ze heen te knikkeren als je naar beneden loopt, uberhaubt als ik loop.

Vanavond met de dochter naar de verjaardag van 1 van mn vriendinnen geweest in het Brabantse land. Was weer erg gezellig. Er was nog een vriendin en met beiden weer lekker bijgebept. De dochter was op een gegeven moment erg moe en dus togen we rond half 12 eerst naar ons vorige adres. Ik was zo blij om weer naar huis te kunnen.
Zou er nevernooitnie meer willen wonen maar mis mn vriendinnen wel.

Nou lieve mensen, ik ga er weer vandoor en wens jullie een fijn weekend


Liefs Brigitte