ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 6 september 2014

GALERIJ

Reacties op een post vind ik zo ontzettend leuk en ik kreeg ze tot een paar weken geleden steeds binnen via mijn e-mail maar nu dus niet meer...baal daar enorm van want soms ben ik zo druk bezig met allerhande dingen dat ik 's avonds te pooped ben om nog achter mn laptoppie te kruipen maar rechtstreeks op de bank plof onder mn harige grobbebollen.
Dus even, voor ik over gisteren verder typ, even op mn reacties reageren;

Judith & Co                      : zodra ik die kabouters spot zet ik er een paar op de trein richting Brabant :))
Kom achterom                  : Dat doe ik dus verkeerd, zal eens een pot met snoep wegzetten....Zie je Judith,                                             dat doen we fout, geen snoeppot bij de voordeur :)))
Van alles wat inhuis en tuin : Nou miss heb je wel een beetje gelijk Trijnie maar hoop doet leven he :))

En nu weer verder naar de orde van de dag van gisteren.
Nadat ik die conifereren in die zinken bakken had geknikkerd ben ik eerst het keukenraam gaan zemen om erna de boel wat aan te gaan kleden, zoals ik al eerder meldde. Et voila


 Rood is dus ECHT NIET mijn kleur  wel op mn nagels  maar alle deuren in dit complex heeft diezelfde kleur en mogen dus niet veranderd worden conform de regels van de VvE....wie dat bedacht heeft, dat rode he....Nu is het de bedoeling dat die deuren vanaf volgend jaar vervangen gaan worden en geloof me dat ik mn stem laat horen want niet weer zo'n uhm budkleur en dat in combi met bordeaux, hoe verzin je het *zucht*


Het is de grijze pottafel geworden, in uhm 'brocante' stijl  afgebladderd
Onderop een emaille teiltje, met ver uitgebloeide blommekes, nog 2 potjes waar een waxinelichtje in kan en dus die grote krans.
Daar gingen toch wel heul veul hortensia' s op zeg, bleef maar nieuwe eruit plukken. Nou zitten er nog heeeeeel veel bloemen aan maar ook heel veel die hun beste tijd hebben gehad, met name de bovenste. Dus was het zaak om er tussen en eronder te speuren...nou is dat niet bepaald mn hobby want er wonen nogal wat uhm beesten in, met van die stevige webben. Ben daar niet bepaald van gecharmeerd zeg maar.

Ondertussen zag ik nog een buxusbol in een, naar mijn idee, te kleine geworden huisvesting en die heeft dus inmiddels dus een nieuw thuis, na een kwartier schudden en wrikken kwam die  kl**  bol er eindelijk uit...dus geen moment te vroeg, verlost uit zijn te strakke stulp

Daarna was ik gaar en buiten boodschappen doen en koken, rijst voor de sushi, heb ik niet veel meer gedaan.
Nu lekker weekend houden en de blogs die al 1,5 week openstaan eens gaan lezen, het schaamrood staat me op de kaken maar ben er gewoonweg niet aan toe gekomen maar wat in het vat zit verzuurd niet :))
Goed weekend allemaal en tot de volgende post

PS: Donderdag nog zo'n fijn *kuch* project af kunnen strepen van mijn  ellelange  to do lijst, nl de poort aan de andere kant van de tuin....heb me dus regelrecht de blaren op mn vingers gekwast en kwam precies toe met mn blik verf in de kleur grafiet. Nu nog een krans fabrieken...... :)))
Oke nou ben ik echt er vandoor hahaha

Liefs Brigitte