ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 13 juni 2015

ADHD-LOOK-A-LIKE

1 x in de maand stijgen de hormonen tot the max en heb ik poetsneigingen die grenzen aan een leveltjeADHD.....niet dat ik dat heb of erg vind. De rest van de maand is het het tegenovergestelde en moet ik me vaak van de ene klus naar de andere voortslepen en al helemaal als ik niet meteen 's ochtends vroeg al ergens aan begin. Doe ik dit niet of ga ik eerst om boodschappen en zodra ik daar van thuiskom, is die frisse tegenzin overgegaan in absoluut geen zin....herkenbaar?
Op het hoognodige na, doe ik dan niet veel en sleep ik me naar het aanrecht tegen de tijd dat het voer weer bereid dient te worden, want die honger komt ook weer iedere dag terug.
1 x in de maand ben ik ook meer met dat voer bezig en bedenk ik ook creatieve samenstellingen die op smaak zijn en ook nog eens te pruimen...

Afgelopen week was het dus weer zover en had ik een todo-lijst  van hier tot Tokio  in het mobiel getypt wat er zoal moest gebeuren en zowaar alles kwam op tijd af want gisteren kreeg ik ipv een blinddate, blindvisite van iemand die ik via het smoelwerkboek ken van de wooninspiratiesite. Ik pikte haar op bij de metro en het klikte meteen. Het was ontzettend gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.
Maar aan al het leuke en gezellige komt altijd ook weer een einde en rond half 3 bracht ik haar weer terug naar de metro.
Thuis aangekomen werd de zoon opgehaald door een vriend die hem meenam naar het Brabantse land, de dochter ging vanuit school naar haar werk, de man was uiteraard al de hele dag op zijn werk en ikke was dus homealone met mn pluizebollen.
Aangezien ik de hele week alles gedaan had, heb ik alleen datgene, wat ik nog voor het avondeten in de planning had, klaargezet en ben ik met een bak thee en een emmer koffie op de bank neder geploft en heb NIKS meer gedaan behalve geluierd en gesoesd en films gekeken.Dit weekend lekker rustig aan ik wens jullie alvast een fijne week

Liefs Brigitte

8 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Eerlijk gezegd herken ik het niet, ik heb wat activiteitengedrag niet echt piek- of dalmomenten. Maar goed, als je er dan toch last van hebt, kun je er inderdaad maar het beste van maken. Dat voortslepen lijkt mij trouwens knap vermoeiend, maar dat laatste is natuurlijk weer totaal niet bevorderlijk voor het verhogen van het tempo hihi.

Leuk dat de afspraak zo gezellig was!

Fijn weekend nog! Liefs, Ingrid

labrocasha zei

Je ziet er op die foto wel afgepeigerd uit hoor!
Dus dat dagje luxe op de bank had je dus echt nodig.....:-)

Marie-José zei

Hihi, heel herkenbaar vooral dat 1x per maand extra verhogend poetsgedrag.
Wat bij mij ook een welkome afwisseling is ;-)
Dat grondige gaat dan meestal wel weer extreme vormen aannemen, die meestal eindigen met verwijten naar man en zoons die 'alles laten slingeren' (wat heus wel meevalt) maar die ene keer in de maand NIET!

Sterkte en relax ;-)

Fijne zondag nog, MJ

van alles wat in huis en tuin. zei

Haha.....herkenbaar! Ik vertoon altijd uitstelgedrag: ach dat kan morgen (lees:overmorgen, vlg.week) ook nog wel! En dan ineens de kriebels: nu moet het gebeuren en wel nu!
Jij ziet er wel erg uitgeput uit zeg, dat haal ik niet na mij poetsmomenten.....doe dus toch nog niet genoeg mijn best denk ik.

groet Trijnie

Onder de rieten kap zei

Jaaa heel herkenbaar die pieken en dalen! haha, ik heb ook zo'n alles of niets poetsperiode, ruimt altijd lekker op!
Liefs, Yvonne

Het Moonhuis zei

Zeker herkenbaar hoor, soms ben ik ook niet vooruit te branden en op andere dagen doe ik weer heel veel. Leuk de meeting die je hebt gehad, fijn als het dan meteen klikt hè!

Liefs Monica

Anoniem zei

Yess, jij bent tenminste ook niet zo'n geordend type, heerlijk! Ik heb ook soms van die dagen dat de plannen in mijn hoofd blijven en niet naar mijn handen vloeien. En dan is het weer tornado-dag (typisch, dat zijn altijd kortere periodes, hihi) en vlieg ik door het huis en zie overal rommel liggen (van anderen natuurlijk ;-) dat stante pé opgeruimd dient te worden!
En dan is het weer toppie en kan ik er ook heerlijk van genieten, van zo'n opgeruimd huis. Maar ja, in een huishouden van vijf duurt dat meestal niet lang...Dus dan maar weer wachten op tornado-dag...
Liefs, Peetje

Home is where the heart is zei

hahahaha, idd. Hier huishouden van 4 en tel daar 4 grobbebollen bij op en de puinzooi is compleet. Het puinruimen op maandag vind ik dan ook altijd weer een feestje als het klaar is. Goed weekend :))