ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 3 juni 2015

WINDOWSOp de eerste een warm welkom voor mn nieuwe volgers :))

Wat een heerlijk weer gisteren he :)))
Waarschijnlijk zappen jullie nu allemaal massaal weg maar hey ik kan er niks aan doen maar ik geniet van dat weer, zoals jullie vrijdag zullen gaan genieten....volop zon en een hoge temperatuur. Niet dat ik zon niet leuk vind maar zodra de temperatuur boven de 25 stijgt, daalt mijn humeur. Al van kleins af aan is dat niet mijn ding en huf en puf ik en zodra de temperatuur richting/over de 30 gaat, nou berg je maar want dat is echt de genade klap. Niet dat je voor me weg hoeft te rennen want geloof me, hoe warmer hoe slomer  slowmotion is er niks bij
Daarom ga ik vandaag maar eens aan de slag, na gisteren een 'vrije' dag te hebben genomen....op het hoognodige na dan.

Vandaag is de bedoeling om alle ramen van een natte spons en zeem te voorzien. Ik heb dan meteen mn ochtend/ middag en avondgymnastiek gehad. Ja echt hoor. Ik moet op 2 kamers door het raam hene klauteren via een spagaat, halve pirouette en dan ook nog eens op 2 voeten landen. Halsbrekende toeren op het trapje en dan ook nog hopen dat die franse balkonnetjes niet naar beneden kukelelen en ondertussen die ramen ook nog eens lappen.  En dan heb ik t nog niet over t trotseren van die joekels van spinnen met hun bunjeejumpwebben.

De binnenkant is een stuk simpeler. Maar eerst fitnessend met 1 arm, om dat trapje weer binnen te tjoppen, gevolgd door aan de andere arm de emmer met sop naar binnen te gooien . Met een salto terug naar binnen om plat op de derriere te landen. Op onze slaapkamer komt er een ander soort salto aan te pas om het bed te omzeilen, salto met een twist.
Voor de binnenkant heb ik geen trapje nodig, kan ik gewoon op de vensterbank staan en kan dan net bij de bovenkant

De horren kunnen erna ook weer tevoorschijn getoverd worden om die bloeddorstige terroristen de toegang tot de slaapkamers verbieden want niks zo irritant, als je net lekker ligt, als het gezoem van die &**^^&*&&muggen.

De emmer is gevuld, de spullen gepakt en met frisse tegenzin aan de slag.

Fijne dag allemaal

liefs Brigitte

8 opmerkingen:

inge van der sanden zei

Ik zap niet weg hoor, want voor mij hoeft dat warme Zomerweer ook niet, ben sowieso géén Zomermens...maar ha, het gaat er toch van komen, dus we nemen het maar zoals het is.
Succes met het zemen van je ramen, heb ik vorige week gedaan, bedacht mijn man, dat hij de kozijnen aan de buitenkant wel kon gaan schuren...alles voor niks gedaan....

Fijne dag nog,
Inge, my choice

Het Moonhuis zei

De ramen lappen moet hier ook hoognodig gebeuren, ik stel het altijd zo lang mogelijk uit, echt zo'n hekel aan bah. Ach het weer, je hebt het nou eenmaal niet in de hand, ik vermaak me altijd wel hoor ;-)

Liefs Monica

Truus De Jong zei

Ik ben niet zo van de ramen lappen maar ja af en toe moet het toch wel even ,Jadan heb je gelijk al heel wat oefeningen gedaan Ikvolg nog maar net jou blog en vind het leuk om jou te volgen !!!h gr v Truus de Jong .ps :wil je mijn hobby bekijken die is op Facebook onder de naam t ,Opslag .nogmaals groeten van mij je nieuwe volger

Jilly Garcy zei

Ramen wassen , heb ik ook een hekel aan . Pfff , ik moet hier dan ook nog eens de houten jaloezieën optrekken en een beetje omhoog duwen voor ik eraan kan beginnen , veel voorbereiding dus.
Als het dan heel mooi weer is , dan lukt het precies wat beter, haha.
Geniet, of niet van het mooie weer ,
Groetjes
Christel , Garcyasplace

It's me zei

Ze zijn hier ook gezeemd....heerlijk toen ik in de winkel was vandaag...we hebben huishoudelijke hulp gekregen zo fijn Na alle toestanden waar we ons nu in bevinden. Ben zo dankbaar ook dat het kan!...Pffff ....fijne avond liefs Ria...x!

labrocasha zei

Kom een keer bij je kijken als je de ramen weer gaat lappen! :-)))
Wil die stunts wel eens zien.
Komt datgene wat je vroeger op de keurgroep geleerd hebt je nu toch nog van pas,hahah.
LGVDLSAD

Home and Lifestyle zei

Hoop dat je je raamactiviteiten zonder spierpijn en breuken hebt overleefd ;-). Ik ben echt een zomermens, maar met 25 graden neem ik ook genoegen hoor. Ik vind het wel zo leuk dat je nog enigszins actief kunt blijven, daarom hoeft het van mij ook geen 35 graden te worden. Volgens mij hebben we een korte zomerse opleving, dus het lijkt mee te vallen voor jou. Gelukkig maar!

Liefs, Ingrid

Onder de rieten kap zei

Haha, dat had ik wel willen zien hoe jij die ramen lapt! Hier moet ik ook hoognodig aan de gang, kan niet meer zo goed naar buiten kijken hihi! Dat hele superwarme weer hoeft voor mij ook niet hoor, daar word ik ook sloom van!
Veel liefs, Yvonne