ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

vrijdag 9 oktober 2015

VERANDERPRAKTIJKEN

Goedesmorgens, smiddags of savonds.

Zie net dat het alweer een week geleden is dat ik voor het laatst een post had geplaatst. Tijd voor een nieuwe zou je zeggen....

Vanmorgen eerst even naar de overkant gevlogen voor controle bij de smoelensmid en ging weer zingend de deur uit. Kijk daar hou ik van.

Zoals de turbo vorige week tekeer ging in de tuin, zo sputterend was die turbo de afgelopen week. Veel liggen slapen, zelfs 's middags *bloos*
Zal wel iets in de weg hebben gezeten met al die ziektekiemen hiero in huize S
De man loopt nog steeds op zn wenkbrauen, de zoon kucht zich regelrecht naar Pieterburen en de dochter begon van de week weer van vooraf aan.

Kind werkt, naast school,  40 uur in de week. Maar daar gaat ze mee stoppen want t wordt haar allemaal teveel  duuuhh  plus begint half november haar stage. Afgelopen maandag op ' sollicitatiegesprek' en tegen de avond een telefoontje dat ze was aangenomen. Stukje rust voor haar.

Als ik naar mezelf kijk hoe brak ik ben na vele korte nachtjes van ophalen aldaar omdat het openbaar vervoer dan niet meer rijdt en de vroege ochtenden, voelt inmiddels als midden in de nacht, zo donker, hoe moet het wicht zich dan wel niet voelen. Houdt geen hond vol.

Zo beheerde ik de afstandsbediening 's avonds maar doezelde steeds weg waardoor de man regelmatig ff naar me floot zodat ik weer terug op aarde kwam om de reclames door te spoelen....tijdens dat doorspoelen viel ik ook regelmatig weg zodat ik steeds ook weer terug of vooruit moest gaan. De man kan inmiddels uitstekend fluiten :))

Dus niet echt veel onder de zon.....hebben we trouwens ook niet veel gezien van de week.
Gisteren weer een beetje opgekalefaterd en de keuken gereorganiseerd en de boel dus omgegooid. Wilde de grijze kast al een poos op een plek waar het misschien verre van ideaal zou zijn.
Maar voorlopig mag het zo blijven staan.....heb er wat fotookes van geschoten...


Het steekt een kleine 8 cm uit but hoe kehrs.
Ik ben er blij mee en daar gaat het om toch?

Het drankenkastje stond voor de trap en heeft voor het eerst hier in dit huis een ander plekje gekregen.


Op diensplek is het bankje komen te staanHet kacheltje kwam op een voor hem bekend plekje en heeft daar al vaker gebivakkeerd. Bedenk me nu net dat die daar mooi staat om straks de kerstboom op te planten....I'm prepared so toe seeyDit kastje mocht blijven staan maar kreeg een andere invulling bovenopEn ook het haltafeltje in, de naam zegt het al, het halletje, kreeg ook wat andere snuisterijen bovenop want wat daarop stond, staat inmiddels op de grijze kast...


Nog ff 1 ding. In het voorjaar vereerde ik de kringloper in ons durpse stadje met een bezoek en vond er toch wel een aantal leutige stuffjes. Waaronder een decanterding. Zo'n glazen geval om wijn in te gieten zodat die wijn kan gaan, uhm, ademen. Geloof dat ze het zo noemen. Maar nu kocht ik het niet daarvoor maar omdat ik a: er steeds  knoerhard  om moest lachen en b: hij gewoon leuk is. Kijk maar


Leuk wijnglas toch? Hoef je niet zo vaak bij te vullen hahaha

Nou ik denk dat ik inmiddels wel genoeg plaatjes op mn post heb gegooid en stop er voor nu mee maar niet voordat ik jullie een goed weekend heb gewenst en dat jullie ervan moeten genieten en zo :))

Ik ga de winkels eens opzoeken en weer wat verzinnen om vanavond op tafel te gooien....tot nu heb ik nog geen idee
Nou toedeloetjes

Liefs Brigitte

4 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

De komende tijd allemaal maar wat rustiger aan proberen te doen, al heb je niet op alles invloed en kun je niet alles ontlopen. En...weet je al wat je gaat eten? Hello fresh lijkt mij wel wat, want dat bedenken vind ik ook vaak een crime. Gelukkig ben ik er voor vanavond wel uit.

Fijn weekend! Lieve groetjes, Ingrid

Jilly Garcy zei

Wat heb ik moeten lachen om het fluitwerk van jouw man . Ik hou ook de afstandsbediening bij mij en val ook geregeld in slaap .
Maar fluiten dat doet mijn man nog niet haha.
Maar wat wil je , met wat jij allemaal doet .
Je hebt gewoon weer heel de inboedel verhuisd ;)
Fijn weekend
Christel , Garcya's place

Anneke zei

Je moet mij het recept eens geven van wat jij eet. Die energie die jij hebt is echt om jaloers op te worden. Die wil ik ook. Wij zijn gisteren een dagje wezen woonwinkelen en na afloop gingen we een wel heel late lunch nemen. In een prachtig wandelgebied. Dus jan wilde nog wel een stukje wandelen. Ja ik redde het nog naar de auto. Ik kon gewoon niet meer. En als ik dan van jouw lees wat je allemaal doet op een dag pff.
Liefs Anneke

van alles wat in huis en tuin. zei

Haha....hier heb ik ook de afstandsbediening in de hand en val in slaap, maar.....manlief doet dan ook een dutje! haha! Maar niet altijd hoor, alleen als we heel hard gewerkt hebben: daar kunnen wij ouwetjes niet zo goed meer tegen. Ik zal mijn man leren fluiten en ik ga ook oefenen.....valt dat ding tenminste niet altijd op de grond!
Je bent wel druk geweest zeg.....tjee, wat jij op een dag allemaal doet! Ben gewoon jaloers!

fijn weekend.
Groet Trijnie