ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

dinsdag 29 september 2015

HOBBY EN ZO

Ligt het aan mij of vliegen de weken je rond de oren? Niet normaal hee

Afgelopen week kreeg ik steeds meer de kriebels om de woonkamer om te gooien. De man al gewaarschuwd en die keek  niet  blij verrast. Heb hem nog een paar overdenkdagen gegeven maar hoefde niet dus kon ik mn gang gaan. Eerst de boel in een tekening gedingest en hup aan de slag. Dat ging niet zonder slag of stoot en er zijn ook momenten geweest dat ik dacht waar ben ik aan begonnen. Eerst de tv-kast een halve meter naar rechts geschoven en toen ging t ff mis met t geluid  bagger

Toen ik dat, na een kwartier pielen, zover gefixed had was daar het leeghalen van de meidenkast. Ook zo'n jeweetwel moment want wat kan daar veel in pfff

Was weer eens streng voor mezelf want ik mocht niet eerder lunse voor de kast ingeruimd en wel op zn plek stond.
Die kriebels hadden met die kast te maken want ik wilde hem dus heel graag bij het raam.....

Toen die kast eenmaal stond, gevuld en wel, wilde ik het kastje van mn opa ook eerst op zn plek jassen. Heb me het schompes getild want ik had dus geen zin om die leeg te maken. Kastje volgestouwd met cd's dus dan weten jullie t wel. De rest was peanuts en zo kon ik dus mn botterhammeke oppeuzelen op mn nieuwe plekkie.

Er zullen nog wel wat accessoires van plek gehusseld worden maar dat is puur hobby.
Ik heb een paar van de vele geschoten exemplaren uitgekozen zodat jullie niet overvoerd gaan worden:))

Zo dus...

Bij de weg, de gordijnen hangen.
De buurman vertelde terloops dat ze een paar zakjes bij de gordijnen hadden gekregen maar wist niet wat t was. Na 1 professionele blik ahum zag ik dus dat t strijkvlieseline was en wat is er nou handiger en mooier? Juist, afspelden met die bandjes ertussen en strijken maar. Ikke afspelden, de buurman aan de strijk en de buurvrouw zorgde voor de natte doeken want je wil natuurlijk geen fraai gevormde, strijkijzergaten in die nieuwe lapkes.

In totaal 3 gordijnen en ongeveer 3 uur later hingen ze. We zijn niet al die tijd daar mee bezig geweest want eerst natuurlijk een bakkie koffie met een door hun moeder/schoonmoeder zelf gebakken appeltaart, mmmmm, die smaakte heerlijk. Ook moest er nog gekroeld worden met de buurpoes waar ik van tijd tot tijd voor zorg. Ja ik heb een mini-netwerkje oppaspoeskeshier hahaha

Eens kijken wat ik vandaag weer eens voor de dag ga toveren want ik ben gisteren weer als een tornado door het huis gevlogen en alles is, voor zolang het duurt, weer spik en span, fris ende fruitig.
De kleinste paar voeten hebben het pand al verlaten om vanavond pas weer weder te keren na school en werk.
De op 1 na grootste zolen staan op het punt om te vertrekken en de grootste paar schuiten moeten binnen nu en een klein half uur ook op pad om de metro te halen. En dan heb ik het pand weer voor mezelf.

Heb inmiddels nog een plank ergens vandaan geplukt die eenzelfde behandeling krijgt als die andere en waar ook fotolijstjes aan komen te hangen met prentjes die de man jaren geleden geschoten heeft. Zal hij leuk vinden. Ze liggen al 3 jaar in de kast en denk dat hij t bestaan ervan vergeten is....nou ikke niet dus

Ik ga jullie een fijne dag wensen en tot de volgende post

Liefs Brigitte


9 opmerkingen:

labrocasha zei

Moin,
Oh wat is het leuk van niets,IETS, te maken hee?
Wacht alweer geduldig:-) op een foto van de foto' aan die plank!
Die planken zijn toch zeker niet de gordijnkappen van de buurtjes hé???????
SWLGVDLSAB

Home and Lifestyle zei

Dat schuiven blijft leuk. Hier gaat dat niet zo snel met meubels, want die zijn inderdaad loodzwaar...dat lukt mij echt niet alleen en eigenlijk vind ik de opstelling wel goed zo. Ik hou het dus maar bij het schuiven met accessoires.

Staat gezellig bij je!

Liefs, Ingrid

It's me zei

Wat heb je toch een gezellig huis...liefs fan mij x

Loraine de Brouwer zei

De weken vliegen inderdaad voorbij, september stelde niks voor in mijn ogen.

Hihi, het verschuiven houdt je bezig: maar wel een leuke bezigheid natuurlijk!

Veel plezier met het creatief opvullen van de rest van de dagjes ;)


Liefs,
www.liveforthisstyling.blogspot.nl

Het Moonhuis zei

Het ziet er weer gezellig uit bij je, heerlijk om zo bezig te zijn in huis. Je laat leuke hoekjes zien, maar wat ik me nou afvraag... wat zijn dat voor dingen op de piano/orgel? Dolken of zo? Ik zal het wel helemaal verkeerd zien denk ik haha ;-)

Liefs Monica

Jilly Garcy zei

Gezellig daar bij jou . Ik vroeg het mij ook af wat het was op de piano , pijpen misschien ?
Alvast chapeau , dat verhuizen van meubels . Ik verzt het liefst alleen de accessoires .
Groetjes
Christel . Garcya's place

Zjietje zei

Het zijn Indonesische dolken, kerissen
En Dank je voor t compliment
Fijne dag

Zjietje zei

Zjietje1 oktober 2015 08:14
Het zijn Indonesische dolken, kerissen
En Dank je voor t compliment
Fijne dag

Onder de rieten kap zei

Aha het zijn dus dolken! Gaaf, ik heb ze ook nog nooit eerder gezien, nieuwe rage?! Haha ;) Heb weer genoten van je schrijven, je schrijft altijd met zo veel humor, heerlijk om te lezen!
Liefs,Yvonne