ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zondag 23 augustus 2015

IN EEN KLEIN HOEKJE........

Zoals jullie in mn vorige post konden zien, ben ik aardig bezig geweest. ADHD in het kwadraat, tijd van de maand.
Ik vind dit soort momenten heerlijk en profiteer hier dan ook van want voor je het weet plak ik weer aan de bank vast en doe ik niet veel. Zo dus. Nouja, echt zitvlees heb ik niet en ben ik graag bezig.

Maar om nog ff verder te gaan in de categorie 'dingen-die-gedaan-zijn' ....

De meterkast-deur ziet er inmiddels zo uit. Daar plak ik nog een tekst op, lijkt me leuk


Kwam ik op het lumineuze idee om de kapstok in grapfite van Annie Sloan te kwasten...


Het gevaarte van de muur geschroefd en voorzichtig de keuken in gemanoeuvreerd.....De vorige bewoners hadden dit ding netjes laten hangen. Niet wetende dat t ding uit 2 delen bestond waar mn teen dus achter kwam. Ik heb een fraai staaltje krachttermen de revue laten passeren en meteen geprobeerd of de teen het nog deed....
Maar na 2 strijkjes van mn kwast met Annie op de kapstok bleek dat die teen voor niks blauw was want de verf pakte dus niet


Na die gymsessie was het keukenraam aan de beurt. Luxaflex de meterkast in en het vouwgordijn netjes gestreken. Om de foto te kunnen bekijken is het raadzaam om je hoofd op je linkerschouder weg te leggen


Het keukenraam is ook aan de buitenkant voorzien van spons en zeem en de galerij werd ook nog eens aangeveegd. Is dat iig ff netjes.

Zo stonden er nog steeds 2 pallets te wachten onder de bar in de tuin en geloof me, er waren verschillende ideeen voor die gevaartes maar uiteindelijk is het dit geworden. Lekker simpel en zo klaar. Nu alleen nog in de white wash klodderen maar dat komt nog wel.Oude vloerdelen uit het oude huis afgelopen week uit de kruipruimte gepakt en door t raam naar buiten. Nouvan kruipen is zeker geen sprake want kan er zelfs in springen. En zo handig dat raam erin.

Maar die teen was  helaas  niet het enige.
Tijdens mijn aanwezigheid in die kruipruimte stootte ik me een prachtige landkaart op mn bovenbeen. Draaide Jay van de week een pirouette op mn been en gleed dus weg...
En zaterdagavond een paar flinke brandplekken rijker. Hoe? Met gloeiend hete koffie
De brand is eruit, dankzij de handcreme van Mylene, gelukkig geen blaren maar wel een paar verdikkingen.
Heb er van geleerd door niet te jongleren met 2 bekers en om niet iets met je gezicht tegen te houden wat van je arm kan glijden....of zoietsnog ....denk ik...Verder gaat t goed hoor :))
Nou ik ga nog ff gezellig doen en wat op de bank hangen.
Fijne avond of fijne dag

Liefs Brigitte

5 opmerkingen:

Het Moonhuis zei

Ik denk dat het tijd wordt voor een paar daagjes op de bank hihi, dat heb je nu wel verdiend ;-)
Het vouwgordijn hangt mooi en van de pallets heb je ook wat leuks gemaakt!!

Liefs Monica

Judith zei

Jij bent een echte brokkenpiloot haha... Wat een pech zeg! Maar tussen al dat gekneus door toch productief bezig geweest met goede resultaten... dat verzacht vast een beetje je pijn;-)

Fijne avond

Thuis bij Tjits zei

Ik zou maar even een paar daagjes lekker gaan uitrusten op de bank voor er nog meer ongelukken gebeuren hihi;)
Kun je ondertussen lekker je gedachten laten gaan en nieuwe ideetjes bedenken:)

Liefs, Tjits

Onder de rieten kap zei

Net al je blogposts teruggelezen, door de vakantie liep ik even heel erg achter! Jij hebt ook echt niet stilgezeten he! Zag zoveel leuke dingen voorbij komen! Doe je wel voorzichtig?! Ik zou even lekker rustig aan doen, straks ben je 1 grote wandelende blauwe plek hihi!
Liefs, Yvonne

Marie-José zei

Wat een brokkenpiloot ben je geweest...en ze zeggen ook dat de meeste ongelukjes in en om het huis ontstaan...nou daar heb je het al ;-)
Beterschap en ik heb weer gegniffeld om je verhaal.

Fijn weekend en lieve groet, MJ