ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

vrijdag 10 oktober 2014

ONE OF THOSE DAYS.....

Man man man wat een dag

De man vroeg me vanmorgen of ik vandaag de closet op de badkamer in de smiezen kon houden want het leek of die ook doorliep. Ook? Ja ook, we hebben er beneden ook 1 en dat is er 1 met een gebruiksaanwijzing, eigenhandig achtergekomen he
Maar mn antidoorlooptruukje werkt alleen bij de geduldigen onder ons, het gebeurt altijd als ik al lang en breed op bed lig natuurlijk...net als haarballen, die komen ook tevoorschijn als ik er niet ben:))
Na het doortrekken vult het reservoir zich niet maar flusht zich het schompes en waar ik dus achterkwam was dat je op die knop een  tig  keer in moet drukken en dan doet ie weer normaal. Lukt dit niet  meestal 's nachts dus, dan werkt t alleen om het kraantje dicht te draaien en daar zit het probleem. Want dat verdomde kraantje moet op een bepaalde stand opengezet worden.  Ga je te ver of net niet ver genoeg is er st.r*nt aan de knikkert want dan heb je binnen een mum van tijd een voetenbadje want dan LEKT HET KRAANTJE!!!
Beneden is het een normale plee maar boven is het een hangcloset, een hoge,  gebouwd voor lange mensen en laat ik dat nou net niet zijn. Heb nog net geen opstapje nodig.
.
Maar het opperhoofd vroeg me dat dus vanmorgen waarop ik hem van repliek diende dat ik gene loodgieter ben he ,laten we eerlijk zijn,waarop die schat zegt, nee klopt maar je bent wel de knutselsmurf....dus

Voor ik het kapot zou rukken heb ik eerst opgezocht hoe je dat doortrekding eraf moest halen op het wereldwijdeweb
Toen naar boven volle goede moed  ziel onder mn arm   en dat deksel lag er zo af, pies of keek, pas de problemo's, die kwamen erna....

Na een beetje morrelen stopte het kleine stroompje...ja ja ik had het gefikst he. Na nog een keer doortrekken om te sjekken of het doorlopen na een paar keer toch niet weer begon en wat denken je?
Hij deed HELEMAAL NIKS meer....gloeiendegloeiende en nu??
Weer wat morrelen en pfff gelukkig hij liep weer vol....de opluchting die je erna voelt....

Gisteren was ik bezig geweest met alles om te gooien qua meubels en spullen op een paar dingen na en ik had mn oude nachtkastje boven gezet, bij de badkamer.


Een lichtgewicht schilderij er bovenop en een oud porceleine/ stenen lampetstel (zie foto) ervoor, stond zo leuk....stond ja want vanmorgen stortte de hele mikmak ter aarde  laminaat., in gruzelementen, in duzende stukskes heb een partij staan vloeken!

De grote stukken in elkaar gelegd en naar beneden gebracht om de stofzuiger te pakken, voel ik wat plakken.....ik bloeide als een rund uit een paar kleine venijnige sneetjes.
Snel een paar pleisters erop want ik zag dus dat het hele huis bezaaid lag met kleine splinters en dat is met 16 poezelige voetjes echt geen pre

Maar om  weer  terug te komen op het weeceeke boven, vanavond wilde ik ff controleren of mn loodgieterskwaliteiten nog steeds standhielden, wilde doortrekken, deed ie weer niks...had net tegen de chief vertelt dat knutselsmurf het geregeld had....ik en mn grote mond.
Die klep er weer af en wat gemorreld en toen had ik dat ding dus ineens vast!!!! AAARRRGGGHHHH shipsshipsships!!!

En nu??? Tot 10 geteld en met mn hand gevoeld wat er was afgebroken en waar.
Het water begon flink te stijgen dus eerst dat kraantje dichtgeramd en een deel water weg laten lopen om verder te gaan met voelen. Om een lang verhaal kort te maken, er is niks afgebroken maar los gegaan. Echt de OPLUCHTING....nou niet helemaal moet ik zeggen want ik heb t er niet zo op, stel dat t weer losschiet en er dus geen rem op het water, hebben we dat voetbad alsnog en wb wateroverlast hebben we onze portie al meer dan genoeg van gehad in ons vorige huis, dus

Ik moet me bedwingen om niet steeds te gaan kijken en luisteren
Ik heb dan ook niet echt relaxed staan douchen, om de haverklap een stukje van de douchedeur ontwasemd met de hand om te kijken of dat ding toch niet weer los was geschoten....

Na al deze, uhm, avonturen ben ik nu wel rijp om mn bed op te snorren en een paar struiken om te gaan zagen en zeg jullie welterusten

liefs Brigitte


8 opmerkingen:

Unknown zei

whaha...wat een humor zo op de vroege morgen, voor jou waarschijnlijk niet, maar ik lig hier weer dubbel...
Fijne Dag nog...

Groetjes,
Inge, my choice

Home and Lifestyle zei

Haha...ja, daar word je niet blij van. Hoewel ik jouw knutselkwaliteiten hoog inschat, zou ik er toch eens een échte kenner bijhalen...straks staat de hele verdieping blank. Balen dat het lampet stel ook nog eens viel, het zit voor het moment niet mee. Hoop dat je desondanks toch prima geslapen hebt ;-).

Fijn weekend. Lieve groet, Ingrid

Unknown zei

Ha...ha....wat heb ik genoten van je post. Jij hebt waarschijnlijk echt niet genoten....:((
Hoe jij het beschrijft allemaal zie ik het zo voor me.....
Succes met alles.

Groetjes Anita

Unknown zei

Hahaha sorry was vast niet leuk voor je maar het is wel heeel grappig!!!:')
Hoop wel voor je dat het snel gemaakt word!;)

Liefs Daniëlle
( thofhuisje.blogspot.nl )

van alles wat in huis en tuin. zei

Grrrrr.....wat een dag maar voor ons: lachen!! Ik zie het voor me hoe je bezig bent (niet hoe je onder de douche staat hoor dat gaat me te ver) en ik zit hier te genieten: SORRY!
Nee, echt waar, ik heb best wel medelijden met je. Ook nog dat lampetstel, vast zeer antiek, en al dat bloed!
Ik hoop dat je toch lekker hebt geslapen!

groet Trijnie

Unknown zei

Oepsie , wat een verhaal zeg , hopelijk blijft dat weeceeke deftig werken....
Heb het wel met een lach gelezen ..
Groetjes christel

Bij Guusje Thuis zei

Pff... ik laat dit soortjes klusjes aan de huisbakker over :)
Hopen dat je een watervrij weekend hebt!

Anneke zei

Oh oh oh een geluk heb je (hoop ik) de man laat jouw nooit meer zulke klusjes doen hi hi. Maar je hebt het geprobeerd. Truuc misluuk. Maar wat zonde van je lampetstel het (stond) net zo mooi daar. Ik hoop dat het niet meer lekt nu.
Fijn weekend, liefs Anneke