ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

donderdag 23 juni 2011

BLOMMEKES OP WOENSDAG MAAR DAN OP DE DONDERDAG!!!

Ff kleine uitleg. Ik kreeg het gisteren dus niet voor elkaar om foto's te plaatsen tot mijn verbazing ERGERNIS.
Vanmorgen nog steeds niet ARGHHHH en nu heb ik het maar op een andere manier gedaan FIJN
Weinig keus....of op een andere manier of helemaal niks. Maar ik was maandag even door de tuin aan t huppelen met mn fototoestel en wilde dat 'ff' op mn blog knikkeren. Zie mn uitleg. Ik ga zo nog even proberen die andere foto's op dezelfde manier erop te knallen fingers crossed  en anders knalt er hier iets anders
Ben vandaag erg druk, zo lessen, erna om boodschappen voor zaterdag want morgen ga ik naar mn grote kleine zus haar verjaardag en zoals je ziet drukdrukdruk

Wat ik bijna zou vergeten, mijn oudste zus is van de week weer oma geworden en nu van een kleinzoon, genaamd Jayden :)))

Dat maakt van mij dan weer een oud-tante maar dan wel een hele jonge hahaha
Fijne dag iedereen en ik ga die foto's nog ff proberen....zien jullie er meer dan 1 dan is het gelukt...zien jullie er maar 1!!!!!! &*&&^$$()_&%$ grrrrrrrrrr


8 opmerkingen:

Kom Achterom zei

ooh wat een prachtige plant.
Mooi op de foto gezet ook!!
fijne week
Yolanda

Tanja zei

Nu ga ik je echt eens vragen wat ik me al vaak heb afgevraagd Brigitte, sinds ik je volg: ben je echt een stuiterballetje? als ik posten lees met die doorgestreepte zinnen/woorden kom je over als een scheldend stuiterballetje. Terwijl je foto's heel iets anders zeggen.

Ennuh ik heb er verder geen last van hoor maar ik vroeg het met al een paar keer af.

Je foto's vind ik geweldig, en troost je er waren er meer met upload problemen. Ik heb mijn foto's gisteren via Explorer geüpload dat ging zonder probleem.

Fijne dag
Lieve groet
Tanja

Michelle zei

Mooi foto's van je planten!! gefeliciteerd oud-tante!

Lieve groet Michelle

It's me zei

Heel mooi !! ..hele fijne dag lieverd....xxx..

Tanja zei

Hey maar nu begrijp ik het ook, ik vind je op je profielfoto en de andere foto's zo'n relaxte uitstraling hebben: zo van mij maken ze niet gek. En als ik dan je posten lees dan dacht ik gewoon af en toe van hm is ze boos?
Maar het is mijn gevoel hoor maar nu begrijp ik gewoon hoe het zit.


Bedankt voor je uitleg, Brigitte

Liefs
Tanja

p.s. had je mijn give-away gelezen, ik zoek 50 vrouwen ;-) klik even op mijn blog op de give-away bovenaan dan begrijp je wat ik bedoel.

Tanja zei

Geregeld meis en mailen is makkelijker misschien? dit is mijn mailadres meis, homemade-tanja@online.nl Ik zie bij jou geen mailadres?

Ik zit overdag op kantoor maar 's avonds lees ik altijd mijn mail.

Liefs
Tanja

Colin zei

Oh wat ben je weer druk met van alles enne met die foto's is het toch gelukt, zucht ... als jij nou net zo geniet van je tuin als wij van je foto's, komt het goed :-)

Groetjes,
Colin

Inka en André. zei

mooie foto`s,hoor en van harte gefeliciteerd met de geboorte van Jayden,x