ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 29 juni 2011

BLOEMEN!!!!!

Ik weet niet hoe jullie het vinden maar ik ben toch wel heuuul blij dat het benauwde weg is. Heb ik nooit tegen gekund. Maar regen hoeft vandaag ook niet, miss dan alleen even vanmorgen maar het liefst vanmiddag droog, want dan komt er nog visite van een aantal vriendinnen voor dochterlief haar verjaardag. Vanavond ook nog de buurtjes en een vriendin en dan hebben we dat ook weer gehad. Van tevoren zie ik er altijd tegenop maar als iedereen er is vind ik het erg gezellig.

Maar het is woensdag, dus bloemen-op-woensdag, initiatief van VIP  kijk maar bij haar en je zult nog meer bloemen zien :))
Mijn eigen bijdrage komt uit eigen tuin 

totaalplaatje
We zijn inmiddels 2 uur  verder!!!! De foto's wilde dus WEER NIET lukken grrrrrrr Laptop opnieuw opgestart en via via wilde het eindelijk werd tijd lukken. Ik heb heel veel geduld soms teveel maar niet met dit soort dingen. Dit ontneemt me de zin om ook maar iets te plaatsen maar ik heb volgehouden en tadaaaaa
Geniet van de bloemige en gelukkig minder warme woensdag en tot de volgende keer

liefs

7 opmerkingen:

De Nostalgische Nonnevot zei

oo ben ook heel blij dat de warmte weg is hoor. Kunnen we weer normaal functioneren, hihi Ik was gisteren een enorme vertraagde kokkin en het wilde niet zo meer..nu wel! Mooi je bloemetje, groetjes Nicole

All Seasons zei

Ook ik ben erg blij dat het een heel stuk is afgekoeld. Ik kom net uit de tuin, ben daar heerlijk even aan de gang geweest. Het resultaat is op mijn blog te bewonderen :-)
Mooi je Hortensia's, ik hoop dat ze lang blijven staan en hopelijk mooi kunnen indrogen. Maar ik denk dat het daar iets té vroeg voor is..
Fijne dag ☼
Patricia

Bonjade zei

Ben helemaal happy met dit weer vandaag....even weer wat lucht ;0)
Prachtig je hortensia in dat stoere emaille.
Fijne avond
Lieve groet

Ambiente nostalgia zei

Prachtig die hortensia's, ik heb precies dezelfde kleuren :)

Leefs Dorine

Gerreke zei

Phoe wat een mooie hortensia heb jij zeg! Staat prachtig!

"Een sneller kloppend hart ♥" zei

Super je hortensia's in de emaille kannen, die eerste kan vind ik super qua kleur, wauw!

Fijne avond...

Veel groetjes, Veronique

Miranda zei

Wat een mooi hortensia's en je kannen... helemaal geweldig!

Fijne avond,
Miranda