ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

maandag 16 mei 2011

BIJZONDERE LOGEE

Afgelopen vrijdag, net thuis na een rijles, hoorde ik een hoop gekwetter buiten. Die verharende pluizenbollen waggelden buiten rond...toch even kijken want alles wat vliegt, moet blijven vliegen en eten DAAR ZORG IK VOOR, geen zelfbediening....vind ik zielig

Ze hadden dus een kleine merel te pakken maar omdat ik naar buiten liep sprintte, lieten ze gelijk los en keken me schijnheilig aan tsss zag ik heus wel. Omdat ze hem/haar loslieten, racete het beestje voor zijn/haar leven en heb die lieve schatjes klieren binnen gezet. Vervolgens gaan kijken of er geen schade aan dat kleine ding was maar ze/hij was nergens te bekennen.....

 Toen ik 's middags om boodschappen wilde gaan, kwam daar ineens vader merel met een lekkere dikke groene worm GATVERDAMME en ben heeeeel stil blijven staan. Had inmiddels al gezien waar dat kleintje zat en keek op goed een meter afstand toe hoe die kleine gevoederd werd. Mooi zicht. Een paar dagen in onze tuin gelogeerd en gisteravond, pa zat op de schuur,  vloog die kleine op een petroleumstel en van daaruit op de poort en weg waren ze. Heel bijzonder om te zien.

Maar wat zag ik vanmorgen....was die kleine weer terug en vloog op de bar en keek me recht aan, zo lief. Daarna was ze weg, de wijde wereld in.......Vandaag was ik zenuwachtig, je zult denken, zenuwachtig? JA EN BEHOORLIJK OOK!!! Ik had vanmiddag een tussentijdse toets en het ging goed :))) Hoef met het rijexamen geen bijzondere verrichtingen meer te doen, dus die heb ik al in mn zak!!!
Wanneer ik mn rij-examen heb weet ik nog niet en dat ga ik ook niet zeggen, jullie zullen het vanzelf zien als deze dame naar het gemeentehuis mag voor haar felbegeerde roze ponsplaatje .....neem maar van mij aan dat jullie het hier uitgebreid zullen lezen .... ik kan bijna niet wachten

Vanavond hoef ik lekker niet te koken goed geregeld want zoonlief kookt :)))
Het wordt spaghetti culinair hoogstandje. Hij loopt momenteel stage en had een tomatensaus met pepers moeten maken, lekker heet dus maar goed dat we wel wat gewend zijn, er is tenslotte maar 1 toilet in huis, bomen genoeg anders

Fijne avond

liefs

7 opmerkingen:

saskia zei

ik heb ook 1 zo'n monster thuis (die nu heel lief naast me ligt trouwens ).
hij komt helaas altijd met dode muizen thuis . en is daar ook nog eens heel erg trots op natuurlijk .
gelukkig dat die merel het gered heeft bij jou ik vind het ook altijd zo zielig.

en wat goed dat jij je rijbewijs nog gaat halen ik heb ook geen rijbewijs maar durf dat echt niet meer dus ik vind je heeeel erg stoer .

eetsmakelijk zometeen wij eten gewoon boontjes gebakkenaardappelen en een balletje gehakt en dat moet ik nog zelf maken ook ;)

grtjs saskia

Lynda zei

ben ZO blij dat ik NIET op de route lig;)))))))))))))))) Ik wens je alvast succes......sneak die je bent kond at best eens deze maand nog plaatsvinden;)!

X

theeleuten zei

JOh wat knap dat je al zover bent!!
Nu alleen nog afrijden......super.
Komt echt goed!!

Smakelijk eten...met een glas water om te blussen!!

Groetjes Evelien

Eefies day zei

Je vogelverhaal herken ik wel hoor, zielig als er een ander vogel hap zegt!!!
Knap vanje rijbewijs, op weg naar...we horen het wel.
Eet smakelijk of goede bekomst!!

Groetjes,Eefie

It's me zei

Wat leuk het is bijna zover dus.....spannend....en ?? was het eten lekker???...liefs van mij....xxx...

Mandy zei

De jonge merel kwam je gewoon nog even bedanken voor het redden van zijn leven denk ik ;)

Gefeliciteerd met je TTT en alvast succes voor het echte werk straks (over een poosje...? binnenkort...?)

Groetjes, Mandy

Colin zei

Bijna symbolisch dat dat mereltje nog ff terugkwam, leuk! Enne ... als je nou zegt wanneer je af gaat rijden, levert je dat wel heel veel blogduimpjes op:-) Succes alvast!