ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 1 januari 2011

HAPPY NEW YEAR VOOR IEDEREEN DIE DIT LEEST

Op de eerste plaats een gelukkig en gezond 2011 voor iedereen!!!
Nou dat hebben we ook weer gehad. Een nieuw begin van een nieuw jaar. 1 januari is nooit mijn favoriete dag geweest, ineens is alles wat 'feestelijk ' is voorbij. Een anti-climax zeg maar. En van verplichtingen houden we al helemaal niet maar ik zou er heel wat voor over hebben om naar mijn ouders te gaan voor een bakkie koffie. Helaas zit dat er al een aantal jaren niet meer in. Beiden zijn 12 jaar geleden gestorven met een tussentijd van 4 weken. Net voor sinterklaas....

Maar genoeg daarover. De katten zijn ook weer tot rust gekomen en stonden om 9.15  aan de deur te krabben, tenminste, dat laten ze over aan Bowie, onze koe-kleurige poes mormel  Had net 4 uur slaap erop zitten en ging fris en fruitig in de kreukels en in de frut de beesten eten geven. Maar gelijk de senseo aan en een lekkere toffeepad erin en toch maar weer even terug naar dat lekkere bed en nog een paar uur geslapen

Zoonlief kookt vanavond, indisch moeders mocht alles snijden ,dus lekker makan makan
Voor nu wens ik iedereen een fijne avond en tot het volgende blog


lieve groet

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat naar van je ouders,ik heb mijn moeder nog,mijn vader overleed in 1983 en mijn moeders vriend overleed in juli vorig jaar,dus is ze op haar 75e weer alleen en vreselijk eenzaam,zo triest,maar zo is het leven.

Ik lig in een deuk om je poezen(mormel)verhaal,geweldig,hier waren ze ook behoorlijk bang en daardoor wel druk,ben blij dat het voorbij is.

Wilde tikken,eet smakelijk,maar je zult het nu vast wel ophebben,ik wens je een gezond en gelukkig 2011,lieve groet Joke.

Wie is Eenhoorn ? zei

Hoihoi,

Het niet meer heben van je ouders blijft altijd naar. Maar hou je vast aan de mooie dingen die met hun had.

Namens mij en mijn gezinnetje wensen wij jou en jou gezin heel veel goeds in 2011.

Ik ga je zeker in de gaten houden.
Oja je "kerst"kadootje wordt volgende week verstuurd.