ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

vrijdag 31 december 2010

Tussen het vuurwerk en smeltend ijs smerige witte zooi boodschappen op de fiets gedaan en inmiddels met een bak koffie achter de laptop. Heel vervelend allemaal :)) De laatste uren van het oude jaar nog even door en het afgelopen jaar overdenken....niet te lang...meer downs dan ups... We gaan nu voor meer ups dan downs!!!! De katten, groot en stoer zitten nu gezamelijk boven bang te wezen, zo zielig. Bailey komt af en toe nog even naar beneden om weer snel naar boven te gaan vliegend Hoogstwaarschijnlijk liggen ze met zn 3en in een deel van de krabpaal waar er normaliter maar 1 in past. Morgen kunnen ze weer gerust ademhalen en het eten wat ze nu laten staan. 
Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling en geweldig, liefdevol, mooi, eigenlijk gewoon wat een ieder zich wenst maar bovenal een GEZOND, zowel geestelijk als lichamelijk, 2011
Voor degene met goede voornemens, SUCCES...Ik heb er 2 en dat is 1. stoppen met roken
                                                                                                                  2. mijn roze ponsplaatje halen
Tot volgend jaar  lieve groetjes

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi hoi heb je blog gevonden,ziet er al goed uit hoor,ben ook volger geworden,hier ook 2 bange poesjes,ben benieuwd naar je blog avonturen,ik ga nu gauw mijn blog redden,want door te rommelen in picasa heb ik een verkeerd album verwijderd en nu verdwijnen de foto`s op mijn blog haha.ik wens je een fijne jaarwisseling en al het goeds voor 2011,lieve groet Joke.

Anoniem zei

Hoi Zietje, wat leuk dat je ook gestart bent met bloggen. Het is echt een fantastische hobby, je hoort het al: ik ben helemaal verslaafd ;)
Ik wens je een mooie jaarwisseling en heel veel voorspoed in 2011 en natuurlijk heel veel goede moed met je voornemens.
Lieve groet, Sonja

"Een sneller kloppend hart ♥" zei

Gelukkig Nieuwjaar!!

Veel liefs, Veronique (Vip ;)

en veel succes met je blogje!

English style zei

Hee meis, ik wens jou zeker ook meer ups dan downs toe (ik doe met je mee goed ?)
we gaan voor een mooi, liefdevol en vooral gezond jaar
Veel blogplezier voor het komende jaar!
Lieve groet Yvon