ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zondag 10 december 2017

NEW!!





Het is weer even geleden dat ik vol verdriet mn laatste post typte. Het werd een rare dag met een dubbel gevoel. De man had die week toevallig vrij en toen we terug kwamen van de dierenarts en Djazzie hadden begraven, begon de man allerlei foto's te laten zien op de tv. Foto's van kittens..
Tja en als je dan die pluizenbollen ziet en bedenkt dat Destiny na 14 jaar ineens alleen is, is de keuze snel gemaakt. Reistas in de kofferbak en rond 2 uur de auto in nadat manlief met desbetreffende fokker had gebeld.



Bij aankomst natuurlijk alle poezels aaien en 1 kitten beet me in mn vinger. Jullie raden t al, dat was dus ons nieuwe kitten  mormel
Na 1,5 uur daar gestaan te hebben, 1 koffie te hebben genuttigd, besloten dat dit onze nieuwe man ging worden en de man het eindelijk voor elkaar kreeg het gewenste bedrag  over te maken ( slecht internet), kitten ingepakt en op naar huis om Destiny haar nieuwe vriendje te laten zien. Op de terugweg zn naam bedacht, de man in dit geval en zn roepnaam is Ziggy

Destiny was ineens toch wel een heule grote poes vergeleken bij dat ieniminie kereltje van net 2 kilo
Het duurde goed 2 dagen en toen lagen ze voorzichtig op 1 bank. Gaandeweg ging t steeds beter.

dag 1

dag1 nog steeds, toch wel heel interessant dat pluizige propje met hoog geluid

Als hij gewassen wil worden steekt hij zn bolleke voor haar neus en dan komt die lap tevoorschijn en wordt hij gepoetst tot hij blinkt. Het enige wat onze bejaarde niet leuk vind is als hij haar rond haar nek springt of zn nagels in haar (net) geschoren derriere plant.

Het is een ongelooflijke boef, na 9 kittens spant hij toch echt wel de kroon.

dit past niet meer

ook helpt proppen niet meer

Het bijten is al n stuk  je  afgeleerd en zodra ik met mn zoetgevoosde stem zeg  schreeuw  ,zachtjes, begint hij meteen te wassen. We zijn er nog niet want ook tafels hebben een grote aantrekkingskracht op hem. Laatst kwam hij de trap af vanuit de keuken met mn leesbril in zn bekkie. Bril lag op de keukentafel. Zo kan ik nog wel ff doorgaan. Heb een aantal plantenspuiten aangeschaft en ben al zo ver dat vaak het schudden van die fles genoeg is. Soms iets meer dan alleen schudden.
Internetten vind hij ook erg interessant en gaat regelmatig recht voor je snufferd zitten


Dit dus.
Je handen vol heb je aan hem maar hij kan ook zo heerlijk op, naast of achter je komen liggen als hij  lui is, werkelijk om op te vreten  soms spijt dat je t niet gedaan hebt hahahah


 Groeit als de spreekwoordelijke kool, kwam binnen met 2 kilo en weegt bijna het dubbele. Helemaal uit verhouding, lang lijf en poten en n klein koppie. Coontjes zijn pas volledig uitgegroeid op hun 3de, 4de jaar.



Leven in de brouwerij, ja daar zorgt hij wel voor hahaha
Nou ik zou nog uren door kunnen gaan maar denk dat jullie t nu wel weten.
Fijne avond en tot de volgende keer

Liefs Brigitte

4 opmerkingen:

Kliefje zei

AAAHHHH! Ik ben verliefd! Wat een schatje <3

It's me zei

Wat een schatje....wat een goed besluit....heel veel plezier met jullie lieverd x❤️

Home and Lifestyle zei

Gezellig dat jullie er weer een schatje bij hebben!

Lieve groet, Ingrid

labrocasha zei

Ik heb hem gezien in april en was héél lief en niks geen ondeugd...
Vraag me af wie er ondeugd uithaalde...🤔ziggy iig niet 😘