ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 16 april 2016

zo daar ben ik weer eens:))
Drukke weken en lange werkdagen. Behoefde wel wat aanpassing en gewenning maar alles went he. Vind t inmiddels heerlijk, 2 dagen op kantoor en 2 a 3 dagen thuiswerken. Gewoon omdat t kan. Tenminste, ikke wel :))
Ben de enige die t magt hoorde ik. Ligt eraan of de man afspraken heeft.
Volgende week 3 dagen vanuit huis en 2 dagen met de man mee  vindieleuk  . Heb ook al een simkaartje van de zaak en kan dus vanuit huis bellen  thuisblijven . Klinkt net echt he hahaha

Maar het zussenweekend, dat was dus  in 1 woord GEWELDIG!SUPERGIGANTISCH! Heerlijk met zn 3n op stap. Ik ben een rijk mens met 2 smurfkes waarvan ik de jongste maar ook de grootste  en liefste ben :)))))))))
Eerst moest ik 's morgens naar de overkant van de straat huppelen naar mn grote 'vriend' de smoelensmid. En ja, ik huppelde  rende  weer lachend en zingend de deur uit.
Toen gauw naar huis, grote brief schrijven met aanwijzingen voor t eten van de grobbebollen en kleine briefjes voor de man, zodat hij me niet al te hard zou missen.....

Op pad met mn rolkoffert richting de metro en op Blaak verder met de intercity alwaar ik om 12 uur op plaats van bestemming arriveerde.
Het opperhoofdzuske kwam al vrij snel na mij vanuit Duitsland en het feest kon beginnen.
Een aantal kringlopers afgestruind en 's avonds nam grote kleine zus ons mee uit eten en dat was me toch een partij heerlijk!!! En vooral ontzettend lief.
De volgende ochtend zal ik me nog lang heugen en ik denk ik niet alleen. Ik sliep met t opperhoofd op 1 kamer  en snurken dat ze kan hahaha
Diezelfde zus had grote kleine zus een plaatje gestuurd van een bak koffie en ff later kregen we 'ontbijt' op bed met  dus een lekker bakkie pleur en kwam ze bij me op bed zitten en hebben we gedrieen lekker zitten beppen. Hoe heerlijk is dat!!
Die dag weer een paar kringlopers afgestruind.
's Avonds heerlijk film gekeken in hun bioscoopje thuis . De zuskes op een hele grote mensen bank waar we geen van 3en de vloer konden raken. Krijgen jullie al een beeld voor ogen? 3 kleine kleutertjes die zaten op een bank, zaten op een bank.....
Zoiets dus:))
Tja en de volgende dag was het weer tijd om naar huis te gaan, bepakt en bezakt want moeders had leutige spullekes gescoord. volksverhuizing
Ook al was het fijn om weer thuis te zijn, was het ook weer raar en miste ik die 2 enorm...nog steeds eigenlijk.
Maar in het najaar doen we t weer * toinktoinktoink*
Nou ik ga er maar weer een eind aan breien en probeer de volgende post iets eerder te plaatsen ok? Het betreft een zweed in huis...meer zeg ik niet :))
Fijn weekend verder allemaal

Liefs Brigitte

5 opmerkingen:

Gea Loosman zei

Wat een heerlijk weekend hebben jullie gehad, wat lijkt mij dat leuk om ook eens te doen met mijn zussen!
Ben wel heel nieuwsgierig wat je allemaal gekocht hebt.
Is het thuis ook allemaal goed gegaan?
Wat fijn dat het werk zo goed bevalt!
Groetjes Gea

Home and Lifestyle zei

Super leuk dat je dit zo met je zussen kunt doen en dat het ook nog eens zo gezellig is. Daar kun je dan echt blij van worden hè! Blijkbaar liggen jullie interesses ook dicht bij elkaar. Ik ben benieuwd wat er allemaal mee de rolkoffer in is gegaan...toch niet die Zweed hihihi?!

Fijne dag! Liefs, Ingrid

Onder de rieten kap zei

Wat superleuk zo'n zussenweekend! Mijn zussen wonen allebei op fietsafstand dus ik zie ze regelmatig, maar toch...lijkt me geweldig om ook zoiets als jullie nu gedaan hebben te doen!
Liefs,Yvonne

labrocasha zei

Zusje zusje,
Niet overdrijven hee!
Wel de jongste,helaas met 5 cm ook de grootste na mij, maarrrrrrrrr.......Die liebste schwester. ...das bin ICH
:-))))))))))))))
Maar uit welke kringloper heb je die zweed dan meegesmokkeld?.?je had wel de meeste tasjes,is dan vast een lenige zweed.
Dus je hebt niet alles opgebiecht????????
Hahahah

Anneke zei

Och wat lijkt me dat gezellig (jaloers) om samen net he zussen op stap te gaan. Heerlijk om weer samen te zijn. Ik lees dat jullie het erg gezellig gehad hebben. Zelf ga ik nog al eens op pad met mijn broertje. We hebben dezelfde hobby . Hij houd ook van de kringloop en de leuke winkels. Dus vaak gaan we op stap door Nederland. Zelf heb ik ook al een poosje geen post geplaatst, terwijl het zo leuk is.
Ik wens je een fijne week, liefs Anneke