ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

woensdag 4 november 2015

METAMORFOSE ENZO

Goedemogge, alles goed met jullie?
Hier gaat t ook lekker.
Emmer koffie naast me in mn  alweer  veranderde woonkamer :))

Zo vertelde ik in mn laatste post dat ik in de herfstvakantie wat klein spul had verplaatst, zo deed ik dat eergisteren in het groot. En wel zonder de man te verwittigen......het was nl op zijn verzoek. WAT VERVELEND!!! hahaha

Dus niet. Zo was ik het standje al wel gewoon en verandering van spijs doet nu eenmaal eten.

Met gereduceerde  snoeiharde  muziek op de achtergrond, varierende van Rihanna, Adele, Disturbed en Intwine, al meelallend, de meidenkast leeggeplukt, kast de andere kant opgegooid en de hele reutemeteut er weer in ingeknikkert. Met beleid, want t merendeel is breekbaar.

Toen even rondgekeken hoe t verder te doen. Want ondanks de grootte van de kamer, is de vorm best wel apart te noemen. Zo is de kamer niet vierkant maar heeft, met t raam meegerekend, 5 wanden. Zo wilde ik vroeger een huis met een puntdak, zoals iedere snotterd het op de kleuterschool tekent, ikke iig, zo' n vorm huiskamer hebben we dus.
Heb even het makelaarsboekje opgezocht....zo dus


Maar het is gelukt. Zo wilde ik het tv-kastje eigenlijk niet verplaatsen omdat dat een hoop kabaal met zich meebrengt bij t aan-en uitzetten van de tv, plus zit je met die boxen en dan vooral de snoeren achterin.
Ook dat is gelukt. Zo heb ik de bank
met het trapnaaimachinetafeltje naar achteren gekwakt en de rest volgde vanzelf. Kijk maarVoor vandaag heb ik ook weer een idee/ plan, maar of het uitvoerbaar is en of de medemens het er mee eens is, is een tweede. Zo staat er achter de echtelijke sponde een haltafel op extra pootjes want we hebben een hoog bed. In de zwangere tijd getekend door de man en uitgevoerd door de schoonpa en geloof me, het is nog steeds een heerlijk bed op een heerlijke hoogte. Je gaat op de rand zitten, laat je vallen en je ligt meteen goed :))

Dat plan gaat na uitbundig onderzoek inmiddels al niet meer door. Helaas.
Denkende dat die tafel rond de 1 meter breed zou zijn, blijkt hij 1.20 te wezen en de plek die ik in gedachte had, tevens ook de enige, is niet breder dan 1,06 en ik geloof niet dat de zoon het prettig vind om dagelijks verticaal limbodansend zn kamer in te moeten gaan. Dus dat plan heb ik maar laten varen.

Net het volledige huis gestofzuigerd ga ik de rest van de dag eens lekker niks doen. Vanaf volgende week ga ik weer 1 dag in de week met de man mee :)) heb er zin in.
Na dit gezegd hebbende ga ik maar eens de rijst koken en alvast t eten opzetten, indisch it is, zodat ik dat plan van niks doen ook daadwerkelijk uit kan gaan voeren.

Wens jullie een fijne dag

Liefs Brigitte

9 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Je bent weer lekker aan het schuiven geweest, ben wel benieuwd hoelang het nu blijft staan hihi. Een voordeel van al het geschuif is wel dat er bij jou veel minder stofnesten zitten, want die pak je er neem ik aan meteen bij ;-).

Ik wens je nog een héééle ontspannen middag toe!

Liefs, Ingrid

Thuis bij Tjits zei

Heerlijke bezigheid hè schuiven met meubels en daarna alles weer anders decoreren, heb ik pas ook gedaan en iedere keer als ik de woonkamer binnenkom geniet ik weer van deze nieuwe aanblik:)

Fijne ontspannen avond!
liefs, Tjits

It's me zei

Je bent weer lekker bezig hoor....hihihihihi....geweldig allemaal liefs fijne week Ria x

Het Moonhuis zei

Och ja die maten he, zo op het oog denk je vaak, dat moet wel passen, maar in de praktijk blijkt die kast of tafel toch een stuk groter te zijn en tja, dan moet je je plannetje toch weer laten varen of een andere oplossing bedenken. Kan ie niet smaller worden gemaakt?

Liefs Monica

Anneke zei

Het lijkt me zo heerlijk om te kunnen schuiven. Mijn eethoek staat in de erker en dat is best een smal gedeelte we hebben wel eens een bank daar gezet maar dat is zo krap allemaal. Dus blijft het hier maar zo staan. Ik ben veel met assessoires bezig. (Zolder vol). Dus zo rommel ik maar zo'n beetje.
Liefs Anneke

van alles wat in huis en tuin. zei

Haha.....jij hebt er bijna een baan van gemaakt: het veranderen! je zou er betaald voor moeten worden!
Maar het voordeel is wel dat alles weer schoon is! Ik kan niet veel veranderen dus.....weet je hoe de staat van de stofnesten hier is!!

groet Trijnie

Zjietje zei

Lol!!

Zjietje zei

Ook leuk toch?

Judith zei

Ik zei dat bij ons vorige huis altijd: Het is zo'n simpel huis, net zoals kleine kinderen een huis tekenen

En jij hebt gewoon zo'n woonkamer: Dat is nog eens iets speciaals! Ik snap ook best dat het soms een uitdaging zal zijn.

Hopelijk smaakte de rijst goed en heb je nog eventjes heerlijk kunnen niksen;-)

Groetjes