ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 21 februari 2015

TRAPPETJE


Van de week weer eens wat spullen van plek verwisseld. Het werkt voor mij ontspannend. Met grote kleine zus in de aanslag op Whapp en goochelen maar.
Ik heb een bescheiden aantal foto's geplaatst om jullie niet te overvoeren, komt ie :))



Dit kleine schaaltje was van origine terrakleurig en dat is ie al heul lang niet meer.
Van de week wat met t restantje op de kwast de details wat verfraaid maar dan heel lichtjes, is ook bijna niet te zien  zie ik


Daarin de inhoud van een stolp geplaatst en het bakje met inhoud op mn oude tafeltje gekwakt.
Grote zus vond t daar wel goed staan en ik als brave kleine zus liet t daar dan ook staan.....voorlopig :))




De keuken ontkwam ook niet aan mn verschuifbui en dus werd de deken met schaal en kaarsen die ik gewonnen had bij Trijnie gedecoreerd bovenop de houtkrans, op het kacheltje gedeponeerd.... blijft voor mij de ideale combi


Daar waar eerst de schaal met toebehoren bovenop de kast prijkte, heb ik het grote theeblik uit het halletje geplukt en op de kast gedropt. Plaatje compleet!


Dan zijn we er nog niet....en daar waar het theeblik stond, deze potten met planten geplant maar ook daar is inmiddels iets veranderd want die potten staan nu in grote vergrijsde rieten manden. Ik zie nu dat ik nog iets vergeten ben hahaha.
De schoenpoetsdoos moet ik nog opbergen in de meterkast of course

En dan nu datgene waar ik eigenlijk toch best wel trots op ben....
Zoals ik al eerder vermelde was ik met verf aan het prullen geweest en ik moest buiten nog een pot pakken. Ging even naar de schuur, weet al niet eens meer waarvoor maar dat doet er ook niet toe. Zie daar dus de houten latten staan en denk aan het trapje dat ik ooit in de decoreren had zien staan en die dus ook ver bovenaan mn to-dolijst had staan en 5 latten gepakt, op de grond gelegd, spijkers en een hamer gepakt, gemeten en alles aan elkander gemept en het trapje was binnen no tim af, klaar, finito. Niks geen gezaag maar gewoon in elkander geflanst en in de kalk gegooid. Geloof me, dat kwasten duurde langer dan het flansen en zie hier het resultaat :))



's Avonds vroeg ik aan de man wat hij van mn kunstwerk vond en de schat  rotjong   lachte heul lief naar me  lachte zn ellebogen eraf  en zei dat  hij blij was als ik er blij mee was  yeah wright
En ik ben er blij mee.
Inmiddels hangt er een gehaakt eigenbreisel aan waar ik nog geen plaatje van heb geschoten dus die komt nog wel een keer


Zo en nu ga ik weekend houden en me geestelijk en lichamelijk voorbereiden op weer een reis naar het zuiden.
Ik wens jullie een goed weekend en tot een volgende post

Liefs Brigitte 

8 opmerkingen:

Unknown zei

Het ziet er weer gezellig uit allemaal!
Voor mij werkt veranderen en schuiven in huis ook ontspanning! Genieten als alles weer leuk staat! Je trapje is ook leuk geworden!
Geniet ervan hè!
Fijn weekend!
Liefs Daniëlle

labrocasha zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
labrocasha zei

Hallo kleine zuster,eindelijk na zoveel jaar luister je naar je grote zus !
Ga zo door,ik blijf je wel volgen hoor!
Verheug me op de foto met gehaakte breisel :--))))))
LGVDGS

Anneke zei

Heerlijk dat je zo kan schuiven. Helaas is onze kamer daar te klëin voor. Maar je bent weer lekker bezig geweest. Ik vind je trapje ook leuk geworden. Ik zou zo zeggen goed gedaan jochie.
Fijn weekend, liefs Anneke

het moonhuis zei

Je bent lekker bezig geweest, daar kan je altijd weer van genieten en gewoon lekker trots zijn hoor op je getimmerde ladder, je man went er wel aan ;-)

Liefs Monica

Judith zei

Nou nou, jij had het serieus op je heupen gekregen haha... Heerlijk hè, dat rommelen in huis om daarna te genieten van het mooie resultaat!

Fijne zondag, liefs Judith

Anoniem zei

Heerlijk toch, dat geschuif. Je hebt leuke en gezellige hoekjes gemaakt. En je ladder...girl-power!! Die mannen zijn gewoon jaloers en vinden zich nu overbodig, haha. Leuk gemaakt, meis!
Liefs, Peetje

van alles wat in huis en tuin. zei

Haha....natuurlijk maken de kaarsen die je bij mij had gewonnen het plaatje compleet!! Maar dat ze nog niet op zijn!!
Leuk trapje en laat die man maar kletsen hoor: die hebben er toch geen verstand van!

Groet Trijnie