ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zaterdag 20 september 2014

ZATERDAG

Is dit nu een herfstachtige nazomer of een zomerachtige herfst.
Feit blijft dat het heerlijk weer is, alhoewel ik met die warmte zoals de afgelopen week niet veel buiten te zien ben....hooguit om de was buiten te hangen of om boodschappen te gaan. Verder vrstop ik me binnen waar het lekker koel is. Die hitte is niet zo aan mij besteed eerlijk gezegd.
Zolang ik me kan herinneren vind ik het al snel te warm en heb ik gutsoksels en klotsschoenen en een voorhoofd waar een een ruitenwisser geen overbodige luxe zoudn zijn.
Maar toch vind ik het heerlijk om zonder die jas naar buiten te huppelen.
Terwijl ik dit op mn scherm knal kijk ik tegelijkertijd door mn woonkamerraam en wat ik zie is zeker in deze periode een plaatje, de zon die door de mistigheid probeert heen te piepen en de meerkoeten die elkaar het kot uitvechten, een zwanenkoppeltje dat majestueus door het water glijdt en de fuutjes met hun 3 nieuwe kinders, het kan allemaal, prachtig. Geniet hier nu al meer dan 2 jaar van en geen dag is hetzelfde, lucky me!!

Wat ik wel weet is dat het giga begint te kriebelen en ik enigszins in de startblokken sta om de woonkamer weer in de winterstand te gooien. Ben al aan het beramen wat waar komt en vanwege het weer heeft het nog geen haast en kan ik het verder tjoene :p

Ook wil ik aan de knutsel en heb alles in zoverre al klaarliggen, inclusief een  ZEEER  ongeduldige zuster die op foto's zit te wachten van mijn creatieve creaties hahaha....ff geduld Nietje (ze leest mee :)))

De helft van mn verzameling kranten zijn al in repen verscheurd, behanglijm van de @.ction staat klaar in poeiervorm.
Zo ook het kliedertafellaken en mn uit te kluiten gewassen zwemband. Jullie raden het al wat er op het menu staat?!
Een gigagrote krans van papiermachee

Wat ook op het programma staat is van diezelfde krantenzooi een ijzeren body te beplakken en pogen er iets fatsoenlijks mee te fabrieken. Daar zit diezelfde grote zus eigenlijk op te wachten
Het enige wat ik nog zoek is het restje startzin, ik ben vergeten waar ik dat gelaten heb.

De meeste mensen  die ik ken  krijgen energie van de zon....ik ben een apart geval, ik krijg juist energie als het regent en het liefst met onweer erbij.

Vanmiddag maar wat in de tuin gepruld en een gedeelte ontdaan van mos en die irritante klavertjes 3....wie dat heeft uitgevonden zouden ze moeten......
Alhoewel ze nu wel hele lieflijke blommekes erin hebben zitten maar dan nog. De tuin is ermee bezaaid grrr

Tips of vrijwilligers zijn van harte welkom *grijns*

Ik ga mn mossels eens opzetten en de frietjes afbakken, dan kunnen mn varkskes aan de trog en wens jullie een goed weekend verder

Liefs Brigitte

11 opmerkingen:

Anneke zei

Je maakt me wel heel nieuwgierig over de giga krans. Ik ben namelijk gek op kransen. En ik vind het ook gezellig regen. Je wordt dan toch wat creatiever in huis.
Een fijn weekend, liefs Anneke

Zjietje zei

Precies. Zodra het klaar is gooi ik hem gelijk op mn blog. Ik vind kransen helemaal geweldig en heb dan ook de modige:))
Fijne avond Anneke
Lieve groet Brigitte

Anneke zei

Maak hem dan maar gauw hi hi ik kan niet wachten

labrocasha zei

Goede avond, durf het haast niet te vragen maar is het torso al gehuld in de krantenrepen en ingesaust met behangselplak?
Of de krans al .......klaar misschien??
Veel knutselplezier gewenst!

Zjietje zei

Hahaha jij bent echt erg en nee nog niks mee gedaan grote zus * steekt tong uit*
Jij bent de eerste die de foto te zien krijgt. Succes met je ketchup 😙

labrocasha zei

Ketchup is al klaar en zit nog veilig achter het glas,zolang t duurt.
Heb nog geen foto's!
Nog aan t afdrukken?(BIG SMILE)

Home is where the heart is zei


dat kan nog n poos duren:)))

van alles wat in huis en tuin. zei

Ga je 'm knalroze verven? Lekker snel klaar en hoef je ook geen inspiratie en startzin meer te krijgen: ik bied het je hierbij gratis aan!

groet Trijnie

Judith zei

Owh echt? Ik geniet zoooo van die zomerse dagen... Dan laat ik alles vallen en GENIET! Ik ben dus overduidelijk een echt zomermens... Met regen en onweer is het wel altijd lekker slapen; Als het buiten tekeer ga, voel ik me extra geborgen in mijn warme bedje. Maarrrr zodra de dag begint, mag de zon schijnen en de temperatuur oplopen wat mij betreft;-)

Ik zie dan ook op tegen de lange, donkere en koude dagen, bah!

Veel tuinier, omgooi en knutselplezier toegewenst!!!

Home is where the heart is zei

hahahaha, nou ik denk eerder aan een donkere kleur of helemaal kaal of miss wit maar dan giga doorgeschuurd.....nog ff verder denken :))

Home is where the heart is zei

ik kan op zich wel genieten van zonnig weer maar dan tot max 25 gr.
Te koud of te warm is niet mijn ding....mens moet wat te klagen hebben hahaha....ik vind wat dat aangaat ieder seizoen zijn charmes hebben zolang t niet te koud of te warm is :))