ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

zondag 1 december 2013

ZOEFFF....DAT WAS HET WEEKEND

Vliegt bij jullie de tijd ook zo snel voorbij? Zo is t vrijdagmiddag en zo is t weer zondagavond....
Afgelopen vrijdag was ik weer met de man mee. Hij gaf vrijdag een basiscursus van zijn ontworpen systeem and guess what ik die dag deed? JUIST, ik had dus ook die cursus.
Ik samen met 4 andere mensen, 2 uit Belgie, 1 zelfstandige en 1 van een Nederlands bedrijf en ikke dus.....slik....zit je daar, komt ook net ff snuffelen in de IT-handel.
Eerst een kennismakingsrondje.....die jongens hadden een hoop jaren in de IT al, kom ik daar aan met n luttele paar maandjes. Had al tegen de man gezegd, je vraagt me niks en ik zeg ook niks. Heb dus een paar x keer iets gezegd omdat ik van 2 dingen t antwoord wist  YESS en verder mn mond gehouden......
Na de nodige uitleg, 's middags voor t eerst een applicatie 'gebouwd'!!!!  HOERA MIJN VROUW IS KLUSSER :))
Dit was nog maar de basis en snappen is ook n groot woord maar doe mn best. Veel benamingen die ik al jaren hoor maar wat t precies is???? Heb t maar ff gegoogled en naderhand gevraagd. Komt goed :))

Komende week ga ik de kerstboom weer opzetten en de versieringen opsnorren, heb er zin in. Miss dat ik hem al heb staan voor die ' ouwe man' met zn hulpjes weer t land uit is. Normaal deed ik t pas na de 5de maar daar heb ik dit jaar geen zin in. En jullie?
Ik wens iedereen een fijne week en een fijne sinterklaas voor wie dit viert

liefs xxx

1 opmerking:

Anneke zei

Ja zo'n weekend is zo voorbij. Ik heb altijd leuke plannetjes maar helaas komt er maar weinig van terecht. Wel heb ik zondag een schaal in de muurvuller gezet. Van de week de tegellijm er op en dan ga ik ook mijn creativiteit botvieren op de schaal. Eerlijk gezegd heb ik er een hard hoofd in hoor. Als ik het bij jullie allemaal lees is het een fluitje van een cent. Maar als ik zo lees hier en daar moeten er klodders aarde over en droge muurvuller en dan ook nog verf met een schuurspons?????? Schiet mij maar lek hoor. Stiekum merk ik dat ik het projectje steeds aan het uitstellen ben hi hi. Het zal mij benieuwen.
Ik wens jouw ook een fijne week toe.
Liefs Anneke