ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

maandag 9 mei 2011

NEVEN- EN NICHTENDAG

De vakantie weer voorbij, alles weer op school, schoolreis en werk en het huis weer voor mezelf, tenminste, nu nog een paar minuten en dan komt de eerste weer binnen vallen.

We hebben een leuke week achter de rug, ook wel met wat ups- en downs maar daar val ik jullie niet mee lastig.

Zaterdag hadden we een neven- en nichtendag van vaderskant. Het merendeel al goed 30 jaar niet meer gezien en bij binnenkomst ik ben zo netjes opgevoed om zus en vriend voor te laten gaan en heb me netjes aan iedereen voorgesteld opvoeding he   en vervolgens vanaf een veilig plekje iedereen op mijn gemakje staan te bekijken en te ontdekken dat ik me aan eigen familie ook heb staan voorstellen. Dan weten ze iig wie IK ben :))))

Het ging allemaal vanzelf, gesprekken kwamen vanzelf op gang hey ik ben een verlegen type

Ook leuk om te zien op wie ze allemaal lijken, alsof na zoveel tijd dat steeds duidelijker wordt. Het merendeel was met aanhang de mijne bleef thuis

Met allemaal lekker bij kunnen kletsen, lekker gebbqed meeeeeen die koude schotel was ZALIG
Heerlijk weer, leuk gezelschap, wat wil een mens nog meer.

Aantal kenmerken van vaderskant gezien, zo grappig en nee eigenwijs hoort niet in die rij hahaha, DUS WEL!!!!
En de onderbenen, ja die herkende ik, meerdere die die ook in het bezit hadden van die gespierde, ikke dus ook 
Ik heb mn ogen, oren doofheid zit ook in de familie, ik met name oost-indisch en smaakpapillen goed de kost gegeven en veel gelachen humor is ons niet vreemd
Maar zoals met alles komt aan alles een eind, zo ook aan deze gezellige middag-avond.

Om half 2 s' nachts kwam ik thuis binnen rollen en gisteren was het weer moederdag. Ben ook weer goed verwend door allemaal. Hoewel ik eigenlijk gewoon geen cadeau's wilde  toch gekregen want ik ben niet 1 dag per jaar moeder maar het hele jaar door. Wat ik wil is niet in een winkel te krijgen helaas anders had ik het allang in huis.....
Met dochterlief aan de bar zitten kaarten alle varianten die we kenden en voor het eerst dat ik WON meestal dus dochterlief maar nee het was moederdag DUS IK WON!!!! echt waar!!! en nee ik heb niet gefoeteld :))

Nou ik ga me bezighouden met het eten smurrie voor vanavond. Ik heb indische salade op het menu staan en jullie?

Fijne avond alvast en iedereen een fijne week

liefs

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Haha wat een heerlijk verhaal heb je,leuk zo`n dag,dat hoor ik wel vaker,haha als wij dat zouden doen,zou er bijna niemand komen,die komt niet vanwege die en ga zo maar door,ik heb vandaag kipfile met gebakken aardappels en sla op en ga zo nog ijs eten met arebeien en slagroom,das goed voor mij,want ik kan al zoveel broeken aan die ik heb,NOT haha,maar goed het is zo lekker,ik wens je een fijne week,lieve groet Joke.

Eefies day zei

Jij hebt een superdag gehad, als je elkaar over 30 jaar weer ziet,moet je, je weer voorstellen hoor:))
Ik had witte rijst, ahum met een prutje van heerlijke groenten....ik had, ja want i.p.v. magnetronstand, zette ik alles op ovenstand, je begrijpt hem...mijn heerlijke...nou ja, bijna heerlijke maaltijd smolt weg...manlief heeft staan brullen van de lach, nu is het sla met een broodje en ....niks.

Geniet van je week,Eefie

Het stokpaardje zei

Geweldig om jezelf aan je eigen familie voor te stellen zou mij ook kunnen gebeuren. Zo te lezen was et een geslaagde avond.
Groetjes Iris

Mandy zei

Dat klinkt lekker, indische salade! Kun je geen recept plaatsen ipv me lekker te maken :)))?

Fijne avond, groetjes, Mandy

It's me zei

Wat leuk zo'n dag !!..eh asperges met ham en ei.....en een aardappeltje...twas lekker.......liefs fijne week van mij...xxx...

Michelle zei

Heerlijk zo'n dag, leuk verhaal!!
wij hadden vandaag lasagna...vind ik niks aan bah, maar de kids vinden het heel lekker...dus af en toe zet ik het op tafel...;-)met de nadruk op af en toe!

Fijne week
Groetjes Michelle

Colin zei

Bij de uitvaart van mijn oma hadden we het er nog over dat we dat al tig jaar van plan zijn, maar komt er tot nu toe niet van ... enne hier was het een Hollands-hap-dag, morgen doen we Pasta di Italia (ja ja ik heb vooruit gepland). Groetjes, Colin

Ambiente nostalgia zei

Ha Brigitte, ik loop een beetje achter op alles. Ben de award zelfs helemaal vergeten, maar dat is niet uit ondankbaarheid hoor. Maar teveel andere dingen aan mijn hoofd,je weet wel :)Maar dat mail ik je nog wel tzt.
Ik ga het zometeen recht zetten, maar hardstikke bedankt voor de award.
Was het je neven en nichten dag met Marita?

Liefs Dorine