ZJIETJES PLACE

ZJIETJES PLACE AND ALL KINDS OF STUFF

dinsdag 19 april 2011

HELL'S GARDEN!!!

Op de eerste plaats hoop ik dat iedereen een goed weekend heeft het gehad. Aan het weer kan het niet gelegen hebben :))

Gisterochtend werd ik weer gewekt door licht gekrabbel zwaar gekras aan de slaapkamer deur door lieve Bowie irritant geval 
Vriendelijk verzocht niet meer aan de deur te krabben met de plantenspuit

Niet lang erna kreeg ze van broederlief op haar falie.....dacht ik dus......NOT
Knokken op de vroege morgen de oudste met de jongste van het spul. Een kabaal en gegil!!!
Weer met de plantenspuit erop uit en zodra er 1 iets durfde te loeien kreeg die de volle laag...en ik kan richten he, dat jullie dat even weten.

Me snel aangekleed, etensbakken gevuld en ik, onschuld zelve, dacht dat dat alles zou oplossen, ahum, wederom  NOT

De enige met eetlust waren Djazz en Bowie. Bailey bleef op de keukendeur letten. Destiny en Jay zaten verstopt op zolder.

s' Middags zei de man, laat ze maar binnen, ze zullen het toch uit moeten vechten. Ik gelijk de achterdeur open gezet, want het leek mij verstandiger, ALS ze gingen vechten, dat ze dat dan  BUITEN moesten doen.

Ikke dus verplicht buiten, aan de bar met een sudokuboekje ik kan geen puzzel meer zien  

Destiny bleef veilig binnen, Jay verstopte zich achter de bank om daar pas s' avonds om half 11 achteruit te kruipen.

De enige die dus buiten waren, waren Bailey, Djazz en Bowie. Jongste was thuis met een vriendin, achter de laptop voor school te werken. De man achter zijn laptop aan het werk en ik zat dus buiten te dingesse.

Ze maakten de hele middag al lieve geluidjes gegrom vanuit hun tenen die 2 mannen. En ineens begonnen ze te vechten, te gillen, noem maar op. Je hoort het momenteel wel meer en dan met name 's nachts. Wat zo grappig was, was dat Bowie de witte steeds bovenop ze sprong als een ware scheids. Niet dat die 2 mannen zich er ook maar iets van aantrokken. Ik, de achterdeur dicht gegooid en op een kruk gaan zitten kreeg vleugels en heb mijn poezelige beentjes bovenop de bar gedeponeerd. Je moet er niet aan denken wat die nageltjes klauwen kunnen veroorzaken tijdens hun uhhh ruzietje

Heb daar dus een half uur gezeten op die manier en ik kan jullie vertellen, ik had een vierkante houten derriere.

Uiteindelijk heb ik Bailey maar op de gang gezet strafmatje, denkwolk noem het maar op, zodat de rest tot rust kon komen.
Het is nog steeds niet opgelost en laat ze vanmiddag weer buiten en ff kijken wat ze doen. Ik heb nog wel even een paar foto's gemaakt van de tuin

Deze staan in de regel RECHTOP

onthoofde eend
OVERAL GRIND GRRR
gelijmde eend :))
Mijn eend iwas onthoofd door al dat geweld maar inmiddels weer aan elkaar gelijmd.

Nou ik ga zo weer fijn een stukkie rijden en erna genieten van het weer. Fijne dag iedereen :))

liefs

11 opmerkingen:

Mandy zei

Nou, je hebt het er maar druk mee gehad, arme jij! Hier wordt ook wat afgeknokt sinds een week door die twee lieverdjes van ons. Het zal de lentekolder wel zijn. Nee, ik denk dat die twee van ons volwassen beginnen te worden en een rangorde gaan bepalen, Ze zijn nu een maand of tien. Maar zo wild als bij jou....gelukkig niet, mijn tuinbeeldjes zijn nog heel :)

Ik hoop dat het meevalt vanmiddag, Brigitte!

Liefs, Mandy

Bonjade zei

Tjonge wat een verhaal....hoop dat het snel beter gaat worden tussen ze.....arme eend, maar ha zo zie je er niets meer van.
fijne zonnige dag

Michelle zei

Ojee wat een ruzie...onze hebben wel de zotte kuren geen vechtpartijen...arm eendje kop eraf...tsss, goed dat er lijm bestaat ,;-))

Fijne zonnige dag
Lieve groetjes Michelle

Colin zei

Je zou toch bijna geneigd zijn om ipv een plantenspuit de hogedrukreiniger in te zetten ... nee grapje hoor, hoop dat de poezebeesten snel weer vriendjes worden en je gewoon rustig in je tuin kan zitten zonder dat de boel nog verder gesloopt wordt. Groetjes, Colin

Anoniem zei

Whahaaha wat een verhaal,ja dan moet je het maar niet zo grappig vertellen hoor,ik weet het is heel naar,hier lopen er 2 die spelend stoeien en zo van alles uit het raam gooien,grrr,maar goed soms heb ik ook tranen van het lachen om die 2,ik hoop dat het snel beter gaat,fijne dag nog,lieve groet Joke.

Inka en André. zei

Goed uit laten vechten is goed,het zal inderdaad wel met de rangorde te maken hebben,succes ermee en,ik hoop dat ze het weer gauw bij zullen leggen.

Tanja zei

Ja het zal de tijd van het jaar wel zijn, hoewel het bij mij wel meevalt met de katers. Ze zijn niet vechterig maar wel veel aan het stoeien. Maar gelukkig ze kunnen weer de tuin in en dan laten ze elkaar met rust.

Succes en ik hoop voor je dat het gauw is afgelopen.

Groetjes
Tanja

Ambiente nostalgia zei

Nou zeg jij maakt nogal wat mee op een rustige zondag. Aan het weer zal het toch niet gelegen hebben of wel ;).

Leefs Dorine

It's me zei

Ik hoop dat de vrede weer snel teug keert in jullie huis en tuin...pffff....wat een verhaal......liefs van mij....heerlijk weertje he???....ga gauw weer naar buiten nu !!...even in het zonnetje nog !!....xxx...

Eefies day zei

Wat een drukte op zo'n mooie lentedag, ik heb met je te doen.
Misschien geniet je nu even vanje welverdiende rust:)))

Groetjes,Eefie

Margot zei

Stukkie rijden...heb ik wat gemist... U heeft een rijbewijs???
Pas op voor overstekende eenden hè...deze kun je namelijk niet lijmen...haha...
Zonnige groetjes, Margot